ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Condom Challenge: Η απόλυτη ηλιθιότητα που θα σε κάνει να χαμογελάσεις

Όσο κι αν προσπαθήσεις δεν υπάρχει άλλη λέξη για να το περιγράψεις. Το Condom Challenge φαίνεται πως είναι η νέα viral τρέλα και σε κάνει αντιλαμβάνεσαι γιατί το ανθρώπινο είδος δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με εξωγήινους.

Μήνες μετά το Ice Bucket Challenge το οποίο είχε σκοπό την ενίσχυση της έρευνας για την καταπολέμηση του ALS ή αλλιώς νόσου Λου Γκέρινγκ, εμφανίζεται το Condom Challenge (Η πρόκληση του προφυλακτικού) η οποία ακολουθεί παρόμοια πρακτική χωρίς ωστόσο να έχει κανένα φιλανθρωπικό ή επιστημονικό όφελος.

Στα βίντεο που κυκλοφορούν άτομα νεαρής ηλικίας εμφανίζονται στο μπάνιο. Ο ένας κάθεται στην μπανιέρα και άλλος ένας στέκεται από πάνω του με ένα γεμάτο από νερό προφυλακτικό. Κάποια στιγμή το προφυλακτικό πέφτει πάνω στο κεφάλι αυτού που κάθεται στην μπανιέρα και κατά έναν μαγικό τρόπο δεν σκάει αλλά καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπό του φλερτάροντας με μία μίνι ασφυξία. Το σκηνικό συμπληρώνει ένα τρίτο άτομο που βιντεοσκοπεί την όλη προσπάθεια.

Επισήμως, σκοπός είναι να καταφανεί η αντοχή των προφυλακτικών και να διαδοθεί η χρήση τους και πέραν του Condom Challenge, ωστόσο ουδείς ξέρει κατά πόσο αυτό μπορεί να ωθήσει τους νέους να χρησιμοποιήσουν -σωστά- τα προφυλακτικά.

www.koolnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.