ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

CoCo Brown: η πρώτη πορνοστάρ που θα ταξιδέψει στο διάστημα

Το 2016 η Coco Brown, βετεράνος στις ταινίες αισθησιακού περιεχομένου, πρόκειται να επισκεφτεί το διάστημα και θα γίνει έτσι, η πρώτη (πρώην) πορνοστάρ που θα μπει σε τροχιά. Πριν κάνετε πονηρές σκέψεις, να ξεκαθαρίσουμε ότι η επίσκεψή της στο διάστημα, δεν έχει καμία σχέση με επαγγελματικό ταξίδι και φυσικά δεν θα περιέχει πορνό.

Σε μια διεξοδική και αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο The Daily Beast η CoCo Brown μιλά για τον μεγαλύτερο της φόβο για αυτό το ταξίδι, το ενδιαφέρον που είχε πάντα για το διάστημα και φυσικά την εξουθενωτική εκπαίδευση ενός επίδοξου αστροναύτη.

Η CoCo Brown είναι μία από τους 100 αστροναύτες που πρόκειται να ταξιδέψουν στο διάστημα μέσω της εταιρείας διαστημικού τουρισμού XCOR. Η ίδια πλήρωσε 100.00 ευρώ, τιμή… ευκαιρίας αν αναλογιστεί κανείς πως άλλες εταιρείες ζητάνε πάνω από 200.000 ευρώ.

Πριν τις εταιρείες διαστημικού τουρισμού. όπως οι XCOR Κ και Virgin Galatic, η Ρωσία ήταν η μοναδική χώρα που έδινε τη δυνατότητα σε πλούσιους κυρίως ενδιαφερόμενους να ταξιδέψουν στο διάστημα.

Πώς προέκυψε το ταξίδι

Όπως λέει η CoCo Brown το 2012, ένας πλούσιος φίλος της της έδωσε μια πρόσκληση που μίλαγε για “Διαστημικό γεύμα”. Η πρόσκληση αφορούσε 12 άτομα και εφόσον η μια θέση ακυρώθηκε η CoCo την πήρε. Η ίδια σημειώνει πως δεν είχε ιδέα περί τίνος πρόκειται και έπειτα κατάλαβε ότι ήταν μια πρόσκληση για ένα πραγματικό ταξίδι στο διάστημα.

Όταν ήταν παιδί το διάστημα της άρεσε και την ενδιέφερε πολύ. Μια από τις αγαπημένες της ταινίες ήταν το Space Camp και η εκπομπή The Universe. Αγαπά τα τρομακτικά παιχνίδια και πιστεύει πως αυτό το ταξίδι θα είναι κάτι σαν μια βόλτα στο μεγαλύτερο τρενάκι τρόμου σε λούνα παρκ που υπάρχει.

Οι φόβοι της 

Μεταξύ άλλων η CoCo Brown μιλά για τους φόβους της. Ένας από αυτούς είναι να μην εκραγούν τα αυτιά της, ενώ φοβάται να μην πάθει ο χειριστής καρδιακή προσβολή και κληθεί ως συγκυβερνήτης να… οδηγήσει η ίδια και να κάνει το ταξίδι της επιστροφής μόνη της.

CoCo Brown: η πρώτη πορνοστάρ που θα ταξιδέψει στο διάστημα

Η εκπαίδευση

Όσον αφορά την εκπαίδευσή της δηλώνει: “Είναι εξουθενωτική. Η εκπαίδευση που πρέπει να κάνουμε είναι εντατική. Τα μαθήματα γίνονται μέσα σε λίγες μέρες, γιατί είναι 100 αστροναύτες στο πρόγραμμα. Μόνο 100 γίνονται αστροναύτες, από εκεί και πέρα είναι μια στυγνή εμπορευματοποίηση. Δεν πετάς όπως πετάμε εμείς και δεν παίρνεις τα ίδια παράσημα με εμάς”.

Όπως λέει στη συνέντευξή της, κύριος στόχος της ήταν να πάρει την άδεια πιλότου και έπειτα να γίνει αστροναύτης, ώστε να κερδίσει με το σπαθί της το “παράσημο” του κατακτητή των ουρανών. Η ίδια προσθέτει πως μαθαίνει πράγματα και δεν πρόκειται για μια απλή εμπορική πτήση.

“Δεν πρόκειται για εμπορική πτήση. Είναι για δύο άτομα και είμαι συνεχώς σε εγρήγορση και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα”.

Συμφιλιωμένη με όλους τους κινδύνους 

Η CoCo Brown λέει πως έχει σκεφτεί ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά και έχει αναλογιστεί όλους τους κινδύνους. Παρόλα αυτά έχει συμφιλιωθεί με όλες τις πιθανότητες, ενώ συγκεκριμένα λέει:

“Κάποια στιγμή θα πεθάνω. Ειλικρινά έτσι σκέφτομαι τα πράγματα. Γιατί να μην το κάνω; Οδηγώ με 200 χλμ την ώρα στον αυτοκινητόδρομο, όταν είμαι στη Γερμανία. Οδηγώ όσο γρήγορα μου επιτρέπει το μπροστινό αυτοκίνητο και ξέρω ότι και τότε μπορεί να πεθάνω”.

Μια μικρή “ανησυχία” για το στήθος της

Μεταξύ άλλων προσθέτει πως ανυπομονεί να δει το διάστημα, αλλά αναρωτιέται αν τα στήθη της θα επιπλέουν, καθώς δεν υπάρχει βαρύτητα. Συγκεκριμένα αναρωτιέται: “Το ψεύτικο στήθος κάνει κάτι περίεργο στο διάστημα; Δεν γνωρίζω”.

Όσο για το γεγονός ότι πρόκειται να γίνει η πρώτη πρώην πορνοστάρ στο διάστημα; Η CoCo Brown λέει στη συνέντευξή της ότι δεν το είχε σκεφτεί ποτέ έτσι, αλλά τα μέσα την έκαναν να το δει και από αυτήν τη σκοπιά.

“Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι κάνω κάτι για τις άλλες γυναίκες και πορνοστάρ. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή τι είσαι, ποιο είναι το background σου ή από που προέρχεσαι. Μπορείς να κάνεις τα πάντα!”, σημειώνει. Κι έχει δίκαιο!

www.pathfinder.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.