ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

CASTING για γαλλική ταινία στη Ρόδο – Ζητούνται νέοι & νέες για να συμμετάσχουν

Οι εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών Blonde A.E. και Archipel 35 έχουν αναλάβει την παραγωγή της κινηματογραφικής ταινίας μεγάλου μήκους, γαλλο-ελληνικής παραγωγής, με τίτλο        «Γυρίζοντας τον κόσμο» (Voir du Pays)  τα γυρίσματα της οποίας  θα πραγματοποιηθούν τον Μαΐο και Ιούνιο του 2015 στο νησί της Ρόδου .Το  σενάριο και την  σκηνοθεσία  υπογράφουν οι  Delphine & Muriel Coulin. Η προηγούμενη ταινία τους «17 κορίτσια» είχε κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών το 2011.

 

Η ιστορία αφορά δύο Γαλλίδες στρατιωτικούς, την Aurore και την Marine, οι οποίες επιστρέφουν από  τον πόλεμο του Αφγανιστάν. Εκεί έζησαν έξι μήνες έντασης, φρίκης και φόβου. Θα μείνουν για τρεις μέρες σ’ ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων, σ’ αυτό που ο στρατός αποκαλεί «θάλαμο αποσυμπίεσης», όπου θα μάθουν εκ νέου να ζουν κανονικά και να «ξεχάσουν τον πόλεμο» μέσα από ομαδικές συνεδρίες απολογισμού, μαθήματα χαλάρωσης και ομιλίες για την «παλιά» Ευρώπη-αυτήν ακριβώς που είχαν πάει να υπερασπιστούν.

Αυτός ο «θάλαμος» όμως, ανάμεσα σε τουρίστες που παραθερίζουν, θα τις κάνει να συνειδητοποιήσουν σε πόσο μεγάλο βαθμό τις έχει συνθλίψει ο πόλεμος. Σ’ αυτή την επιστροφή στη ζωή σε συνθήκες ειρήνης, οι στρατιώτες είναι συναισθηματικά ευάλωτοι και νιώθει κανείς ότι η βία μπορεί να ξανακάνει την εμφάνιση της ανά πάσα στιγμή.

  

Αναζητούμε αθλητικούς  νέους και νέες  17- 35 χρονών για να συμμετάσχουν στην ταινία είτε σε μικρούς ρόλους είτε  σαν βοηθητικοί ηθοποιοί .

Προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη. Περιορισμένες θέσεις ..

  

Επικοινωνία : Mιλτιάδης Ντζούνης β’ βοηθός σκηνόθετη

                    Τηλ.– 6945058361 , 6987899608

                   email.- vdpthemovie@gmail.com

allaksogolies.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.