ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βρετανός πρώην υπουργός θέλει να εξαφανίσει γuμνές του φωτογραφίες – Τι θα κάνει όμως με αυτές της κόρης του;

Πρώην υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων και βουλευτής των Eργατικών της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισε να κινηθεί νομικά για να σβήσει από το διαδίκτυο κάθε γυμνή σέλφι φωτογραφία του που δημοσιοποιήθηκε μόλις ξέσπασε τον Σεπτέμβριο του 2014 το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες που έστελνε ο 58χρονος σε μυστική δημοσιογράφο η οποία υποδυόταν το μέλος του κόμματος.

Ο Brooks Newmark, ο οποίος παραιτήθηκε από το αξίωμά του όταν ξέσπασε το σκάνδαλο έχει τώρα ακόμα ένα λόγο να μην αισθάνεται άνετα και δεν είναι άλλος από την 21χρονη κόρη του Lilly, η οποία όπου σταθεί και όπου βρεθεί βγάζει προκλητικές σέξι και γυμνες φωτογραφίες της, τις οποίες δημοσιοποιεί στο λογαριασμό της στο Instgram.

lilly_2.jpg

Η 21χρονη έχει δουλέψει στο παρελθόν ως μοντέλο ενώ τώρα παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής.

Όπως αναφέρει δεν θεωρεί τον εαυτό της μοντέλο μόδας αφού πάντα τα κυνηγούσε δουλείες που ήθελαν μοντέλα πέρα από τους τομείς ομορφιά και μόντελινγ.

lilly_3.jpg

Έτσι την ώρα που ο διάσημος πατέρας της (έχει συνολικά πέντε παιδιά), ζητάει να απομακρυνθούν από το διαδίκτυο οι γυμνές του φωτογραφίες, το ίντερνετ γεμίζει με γυμνές φωτογραφίες της… κόρης του.

lilly_4.jpg

lilly_5.jpg

lilly_1.jpg

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.