ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βρετανοί βίασαν νεαρή ομοεθνή τους στα Μάλια

Η 18χρονη έχασε τον έλεγχο εξ αιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι δυο συμπατριώτες της, οι οποίοι την οδήγησαν στο δωμάτιό τους και τη βίασαν

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου οδηγήθηκαν δυο νεαροί Βρετανοί που συνελήφθησαν μετά την καταγγελία μιας 18χρονης συμπατριώτισσάς τους ότι εκμεταλλεύτηκαν το μεθύσι της για να την βιάσουν μέσα στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν στα Μάλια.

Η νεαρή Αγγλίδα είχε εμφανιστεί πριν από λίγες ημέρες στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε καταγγελία σε βάρος των δυο ομοεθνών της, που είναι και οι δυο 20χρονοι. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, γνωρίστηκαν στα Μάλια όπου έκαναν διακοπές και συναντήθηκαν σε ένα μπαρ όπου διασκέδαζαν μαζί.

Όπως υποστήριξε η 18χρονη, έχασε τον έλεγχο εξ αιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι δυο συμπατριώτες της, οι οποίοι την οδήγησαν στο δωμάτιό τους και την υποχρέωσαν σε σεξουαλική επαφή παρά την θέλησή της.  Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και τους ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, ωστόσο η κοπέλα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να πιστοποιηθεί αν η πράξη έγινε με τη βία.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.