ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βρετανίδα «σεξοβόμβα»… προέταξε τα στήθη της μέσα στο κόκπιτ αεροσκάφους!

Ο πιλότος την κάλεσε στο πιλοτήριο, καθώς ήθελε να δει από κοντά τον… πλούσιο εσωτερικό της κόσμο

Γνωστή από το βρετανικό X-Factor, στο οποίο ανεπιτυχώς προσπάθησε να συμμετάσχει, η αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος Chloe Mafia πρωταγωνιστεί σε ένα νέο… πιπεράτο περιστατικό.

Η Βρετανίδα «σεξοβόμβα» υποστηρίζει πως βρέθηκε στο πιλοτήριο ενός αεροσκάφους που πέταξε από το «Χίθροου» του Λονδίνου με προορισμό το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης -κάτι που, ως γνωστόν, απαγορεύεται, μετά την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και την πτώση των Δίδυμων Πύργων.

Πώς τα κατάφερε; Υποσχέθηκε στον πιλότο πως θα του… αποκαλύψει τα πλούσια ελέη της -και, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες, αυτό έκανε.

Το χυμώδες μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες από το πιλοτήριο και υποστήριξε πως «ο παντρεμένος πιλότος την παρακάλεσε να δει τα στήθη της», δηλώνοντας… σοκαρισμένη από τη συμπεριφορά του.

Daily Mail και Mirror γράφουν ότι, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ο πιλότος την κάλεσε στο κόκπιτ. Εκεί, κλείδωσε την πόρτα και τη… διέταξε να πιει σαμπάνια με τη φίλη της, ενώ κάπνισαν περίπου 40 τσιγάρα.

Για όπια αξία μπορείο να έχει, η Chloe Mafia έχει γίνει εκατομμυριούχος χάρη σε ένα ένα σάιτ με webcam, όπου η ίδια και άλλα κορίτσια αποκαλύπτουν τα κάλλη τους «on camera»…

Βρετανίδα «σεξοβόμβα»... προέταξε τα στήθη της μέσα στο κόκπιτ αεροσκάφους!

protothema.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.