ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βρετανία: Παγωτό στην παραλία με … drone [φωτό]

Οι Βρετανοί λουόμενοι που αναζητούν μια ανάσα δροσιάς με ένα παγωτό θα μπορούν πλέον να το παραλαμβάνουν από την άνεση της ξαπλώστρας ή της πετσέτας τους, καθώς θα μπορεί να γίνεται delivery με … drone. Οι πρώτες δοκιμές έγιναν ήδη στο Mablethorpe του Lincolnshire όπου η παραλία έχει μήκος σχεδόν έξι χιλιομέτρων.

Το «Rock & Ices», που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την παραλία, αναμένει πλέον μόνο την άδεια της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για να θέσει το drone της σε υπηρεσία.

Οι πελάτες μπορούν να παραγγέλνουν το παγωτό που επιθυμούν από έξι γεύσεις με μια εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο, που είναι ακόμα υπό ανάπτυξη.

Η τιμή του παγωτού αρχίζει από τις 99 pennies για ένα χωνάκι και η παραγγελία εμφανίζεται κατευθείαν στο tablet που διαθέτει το παγωτατζίδικο. Το drone μπορεί να μεταφέρει ταυτόχρονα τέσσερα παγωτά σε μια θήκη σαν καλάθι και με τη χρήση GPS τα παγωτά θα φτάνουν στους λουόμενους.

Ο διευθυντής της εταιρείας Nigel Stephenson λέει πως η ιδέα ανήκει στο προσωπικό του και στόχος είναι «να βοηθήσει τους λουόμενους να περνούν ακόμα περισσότερη ώρα στην παραλία».

«Πολλές φορές μας ρωτούν αν μπορούμε να παραδώσουμε τα παγωτά μας στην παραλία. Αρχικά σκεφτήκαμε την ιδέα της εφαρμογής», εξηγεί.

pagwto1pagwto4pagwto2

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.