ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βρετανία: Ο άντρας με το βιονικό πέoς έκανε επέμβαση σμίκρυνσης

Ο 43χρονος Μοχάμεντ Αμπάντ έκανε για πρώτη φορά σεξ με το βιονικό του πέος τον περασμένο Ιανουάριο και διαπίστωσε ότι δεν ήταν αυτό που περίμενε…

Τα προβλήματα για τον Μοχάμεντ Αμπάντ ξεκίνησαν όταν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα έχασε το πέος του σε ηλικία έξι ετών. Από το 2012 ο 43χρονος άντρας υπεβλήθη σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στο Λονδίνο για να αποκτήσει βιονικό πέος από μόσχευμα που πήραν οι γιατροί από το μπράτσο του.

Ο 43χρονος έχει κάνει συνολικά 121 χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά, όταν λίγο μετά την πρωτοχρονιά είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή με ιερόδουλη, ανακάλυψε ότι δεν ήταν όπως την περίμενε, αφού το βιονικό του πέος ήταν εξαιρετικά μεγάλο, για την ακρίβεια, 20 εκατοστά!

Τότε ήταν που ο Μοχάμεντ απευθύνθηκε στους γιατρούς του University College στο Λονδίνο για να σμικρύνουν το πέος του και για να πάρουν σπερματοζωάρια από τους όρχεις του, αφού όπως δήλωσε στον βρετανικό Τύπο, το όνειρό του είναι να γίνει πατέρας.

Η επέμβαση σμίκρυνσης στο πέος του 43χρονου έγινε πριν λίγες μέρες και ενθουσιασμένος δήλωσε στην Sun: «Δεν μπορώ να περιμένω να το δοκιμάσω, ανυπομονώ, όταν αφαιρεθούν τα ράμματα θα αρπάξω την πρώτη ευκαιρία για να το δοκιμάσω…».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.