ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βρετανία: Διαπόμπευσαν τρεις Έλληνες τουρίστες σαν παιδόφιλους!

Τους περικύκλωσαν οι ντόπιοι, τους πήραν τα κινητά και τους… έκραξαν στο Facebook – Γιατί οι κάτοικοι στο Σάουθεντ του Έσσεξ πέρασαν τους Έλληνες τουρίστες για «παιδόφιλους»

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν τρεις Έλληνες στην παραλιακή πόλη Σάουθεντ στο Έσσεξ στην Βρετανία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου οι τρεις άντρες βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην πόλη, που αποτελεί δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της ευρύτερης περιοχής και φωτογράφιζαν τα συντριβάνια της παραλίας, όταν ξαφνικά  εξαγριωμένοι κάτοικοι περικύκλωσαν τους Έλληνες, δεν τους άφηναν να κινηθούν και «κατάσχεσαν» τα κινητά τους τηλέφωνα.

Τι είχε συμβεί; Όπως έγραψε στο Facebook ένας από τους κατοίκους της πόλης, ο οποίος ανάρτησε και τις φωτογραφίες των τριών Ελλήνων, «Διαλύθηκε κύκλωμα παιδεραστών», μάλιστα, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Independent, η σχετική ανάρτηση είχε 13.000 κοινοποιήσεις.

Σύμφωνα με την δήλωση του τοπικού καταστηματάρχη Martin Richardson στην εφημερίδα «Southend Echo» οι Βρετανοί πέρασαν τους τρεις Έλληνες τουρίστες για παιδόφιλους, «μια ετικέτα πολύ συνηθισμένη στην Βρετανία όταν κάποιος φωτογραφίζει παιδιά», οι Έλληνες το μόνο που έκαναν ήταν να φωτογραφίζουν τα συντριβάνια στην παραλία της πόλης, αλλά είχαν την «ατυχία» εκείνη την ώρα να παίζουν στο σημείο παιδιά και οι Βρετανοί «έκριναν εξ ιδίων τα αλλότρια».

Ο Richardson δήλωσε για το συμβάν: «Είμαστε ένας τουριστικός προορισμός, καλωσορίζουμε τους ανθρώπους που έρχονται εδώ για να θαυμάσουν τα μοναδικά αξιοθέατα που έχουμε, δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους να τους τρομάζουν με ανόητα πράγματα όπως αυτό που συνέβη».

Μετά την περιπέτεια των τριών Ελλήνων, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, η αστυνομία έφθασε στο σημείο και αποκαλύφθηκε ότι οι τρεις τουρίστες δεν έκαναν κάτι επιλήψιμο παρά τραβούσαν φωτογραφίες στην παραλία.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.