ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βρετανία: 11χρονος βρήκε νεκρό αγόρι σε λίμνη, ψάχνοντας για τα γυαλιά του! (φωτό)

Ένα πεντάχρονο αγόρι που πνίγηκε σε μια λίμνη σε ένα πάρκο βρέθηκε από ένα σοκαρισμένο παιδί 11 ετών όταν αυτό έψαχνε να βρει τα χαμένα του γυαλιά.

Ο Charlie Dunn φέρεται να τραβήχτηκε μέσα από το νερό από ένα 11χρονο αγόρι το οποίο αισθάνθηκε τα μαλλιά του 5χρονου στα δάχτυλά του ψάχνοντας για τα γυαλιά του. Το περιστατικό έγινε σε ένα πάρκο νερού στο Ηνωμένο Βασίλειο το περασμένο Σάββατο. Η μητέρα του, η 28χρονη Lynsey Dunn η οποία είναι έγκυος τριών μηνών, και ο πατριός του, ο 35χρονος Paul Smith συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν από την αστυνομία για το περιστατικό.

lagoon1

Οι αξιωματικοί τώρα αναφέρουν ότι γίνονται περαιτέρω έρευνες για να αποσαφηνιστεί κατά πόσο εμπλέκονται λόγω αμέλειας οι γονείς του παιδιού στον τραγικό θάνατό του. Το αγοράκι μόλις βρέθηκε στη λίμνη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν κλινικά νεκρό, ότι είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, και η οικογένεια αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα μηχανήματα υποστήριξης που το κρατούσαν στη ζωή.

lagoon2

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των συγγενών το αγοράκι είχε ζητήσει να μείνει για λίγο ακόμη στο πάρκο και ο θετός του πατέρας τού είπε να πάει αλλά να επιστρέψει σε ένα λεπτό, πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

lagoon3

Ο πανικοβλημένος πατέρας έτρεξε να δει τι συμβαίνει και βρήκε τον 11χρονο να σέρνει έξω από τη λίμνη το παιδί. Αναγνώρισε αμέσως το παιδί από μακριά λόγω των ρούχων που φορούσε. Οι γιατροί δυστυχώς ανέφεραν στους γονείς ότι ήταν πολύ αργά και ότι ακόμη και αν ζούσε θα είχε πολύ κακή ποιότητα ζωής. Οι αρχές τώρα ερευνούν το περιστατικό και πώς το παιδάκι βρέθηκε μέσα στη λίμνη.

lagoon4lagoon5lagoon6

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.