ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βρες το ιδανικό μαγιό για το σώμα σου

Για εμάς τις γυναίκες είναι πολύ σημαντικό το να ακολουθούμε την μόδα ακόμη και στην παραλία, αυτό όμως πολλές φορές μας οδηγεί σε λάθος επιλογές, κυρίως όσον αφορά τα μαγιό που διαλέγουμε.

Αυτό που θα πρέπει όλες μας να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν, είναι ότι το ιδανικό μαγιό είναι εκείνο που κολακεύει πρώτα το σώμα μας και έπειτα ακολουθεί τα νέα trends.

Ποια είναι όμως τα μαγιό που ταιριάζουν περισσότερο στον κάθε σωματότυπο;

Ποια είναι τα ιδανικά μαγιό για τον κάθε σωματότυπο;Μαγιό για σωματότυπο αχλάδιΑυτό που ξεχωρίζει στο σώμα σου είναι ότι έχεις καμπύλες στους γοφούς, ενώ από την μέση και πάνω είσαι αρκετά πιο αδύνατη, όπως για παράδειγμα η Beyonce και η Jennifer Lopez.

Το κλειδί λοιπόν για να βρεις το τέλειο μαγιό είναι να φροντίσεις να επιλέξεις ένα κομμάτι που θα εξισορροπεί την εικόνα σου και θα σε καλύπτει περισσότερο από την μέση και κάτω.

Το βασικό λάθος που κάνουν όσες έχουν αυτόν τον σωματότυπο, είναι ότι επιλέγουν το κάτω μέρος να έχει φαρδύ ύφασμα στα πλαϊνά (και δεν εννοώ όσα είναι τύπου φούστα), κάτι το οποίο τραβάει ακόμη περισσότερο την προσοχή εκεί. Αντ’ αυτού μπορείς να τονίσεις το στήθος σου!

Τι μπορείς να επιλέξεις:

 

magio-soma-axladi-215x300.jpg

 

kitrino-bikini-krossia-217x300.jpg

 

strapless-olosomo-magio-218x300.jpg

 

magio-2015-207x300.jpg

Μαγιό για μεγάλο στήθος

Αν είσαι από τις προικισμένες γυναίκες όσον αφορά το στήθος, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις στο μαγιό σου είναι να μπορεί να το υποστηρίζει και κατά προτίμηση να έχει μπανέλα και ρυθμιζόμενες τιράντες.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιλέξεις ένα κομμάτι με βολάν ή διάφορα διακοσμητικά στοιχεία στο επάνω μέρος, ώστε να μην εστιάζουν όλοι εκεί.

Ακόμη καλύτερα όμως θα πρέπει να προτιμήσεις μαγιό που έχουν νούμερα όπως τα σουτιέν, ακόμη και αν είναι από D και πάνω.

 

leuko-olosomo-magio-202x300.jpg

 

aspromauro-bikini-ediva.gr_-196x300.jpg

 

floral-bikini-ediva.gr_-201x300.jpg

 

magio-2015-ediva.gr_-213x300.jpg

Μαγιό για μικρό στήθος

Εδώ χρειάζεται να διαλέξεις το άκρως αντίθετο από την προηγούμενη περίπτωση, δηλαδή να υπάρχει λιγότερο ύφασμα στο επάνω μέρος και αρκετά διακοσμητικά στοιχεία, όπως φιόγκους ή κρόσσια, μιας και αυτά θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου στήθους.

Από τις καλύτερες επιλογές είναι επίσης τα τριγωνικά μαγιό, αλλά και όσα έχουν ενίσχυση και ανήκουν στην κατηγορία των push-up.

Τι μπορείς να επιλέξεις:

 

moderno-olosomo-magio-220x300.jpg

 

bikini-mikro-stithos-199x300.jpg

 

trigoniko-bikini-ediva.gr_-203x300.jpg

 

rige-bikini-2015-199x300.jpg

Μαγιό για αθλητικό σώμα

Το αθλητικό σώμα έχει ελάχιστες καμπύλες και είναι επάνω και κάτι σχεδόν στην ευθεία. Προφανώς και πρέπει να διαλέξεις ένα μαγιό που να τονίζει τις καμπύλες σου.

Αυτό μπορείς να το πετύχεις με τα μαγιό που έχουν έντονα prints, βολάν, διακοσμητικά στοιχεία, αλλά και τα Monokinis. Εξίσου καλή επιλογή αποτελούν τα μπικίνι που το ένα από τα δύο κομμάτια έχει ρίγες και το κάτω μέρος έχει κορδονάκια στο πλάι.

Τι μπορείς να επιλέξεις:

 

athlitiko-bikini-201x300.jpg

 

floral-bikini-2015-202x300.jpg

 

mauro-monokini-ediva.gr_-202x300.jpg

 

moderna-bikini-ediva.gr_-221x300.jpg

Μαγιό για σωματότυπο μήλο

Ο συγκεκριμένος σωματότυπος μοιάζει περισσότερο με μήλο καθώς όλο το βάρος μαζεύεται στην περιοχή της κοιλιάς και γενικά στην μέση. Άρα αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να βρεις έναν τρόπο να καλύψεις την κοιλιά σου και να κάνεις την μέση σου να δείχνει πιο λεπτή.

Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσουν τα

 

ψηλόμεσα μπικίνι ή και τα tankini, αλλά και τα πιο ρετρό κομμάτια.

Τι μπορείς να επιλέξεις:

 

floral-olosoma-magio-201x300.jpg

 

magio-2015-ediva.gr_1-201x300.jpg

 

polixroma-olosoma-magio-201x300.jpg

 

strapless-olosoma-magio-2015-216x300.jpg

Μαγιό για γυναίκες με καμπύλες

Και όταν λέμε με καμπύλες εννοούμε σε όλο το σώμα, δηλαδή με μεγάλο στήθος, γοφούς, μηρούς, τα πάντα, σαν την Kim Kardashian για παράδειγμα.

Αν δεν θέλεις λοιπόν να τις τονίσεις ακόμη περισσότερο θα πρέπει να αποφύγεις τα monokinis και όσα δένουν με λεπτό κορδόνι στα πλαϊνά, ενώ αντιθέτως θα πρέπει να επιλέξεις όσα σου προσφέρουν κάλυψη και υποστηρίζουν το στήθος σου.

Επιπλέον τα ασύμμετρα μαγιό και αυτά που έχουν πολλά χρώματα σε ρετρό στυλ

 

είναι ιδανικά για εσένα.

Τι μπορείς να επιλέξεις:

 

athlitika-magio-2015-221x300.jpg

 

psilomesa-bikini-ediva.gr_-216x300.jpg

 

retro-bikini-202x300.jpg

 

rige-olosomo-magio-ediva.gr_-205x300.jpg

Εσύ βρήκες το μαγιό που θα επιλέξεις για φέτος το καλοκαίρι;

tsekouratoi.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.