ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία: Ποια είναι τα ωραιότερα oπίσθια του κόσμου;

Είκοσι επτά υποψήφιες διεκδικούν τον τίτλο «Mis Bum Bum» –  Είναι ο πιο διάσημος διαγωνισμός ομορφιάς στη χώρα που βάζει «φωτιά» στον ανδρικό πληθυσμό

Είκοσι επτά υποψήφιες διεκδικούν τον τίτλο “Mis Bum Bum” , στον διαγωνισμό ομορφιάς όπου η κριτική επιτροπή αναδεικνύει τα “καλύτερα οπίσθια στον κόσμο”. 

Η στέψη γίνεται μία φορά το χρόνο στη Βραζιλία, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα “Bild”, η οποία στην ιστοσελίδα της απεικονίζει τρεις εκ των 27 καλλίγραμμων υποψηφίων. 

Για έβδομη χρονιά, ο πιο διάσημος διαγωνισμός ομορφιάς στην Βραζιλία αναμένεται να βάλει φωτιά στον ανδρικό πληθυσμό, όπως επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα.   

Οι καλλίγραμμες κυρίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό ομορφιάς δεν έχουν παρά να επιδείξουν την οπίσθια πλευρά τους ποζάροντας με μικροσκοπικά σέξι μπικίνι. Στη συνέχεια, διεξάγεται online ψηφοφορία για την ανάδειξη της νικήτριας. 

Στις 17 Οκτωβρίου, θα ανακοινωθούν οι φιναλίστ: Οι 15 καλύτερες θα προχωρήσουν ενώ οι υπόλοιπες   θα πρέπει να δοκιμάσουν μία άλλη φορά. Στη χώρα της σάμπα, τα καλλίγραμμα οπίσθια είναι ζήτημα εθνικής υπερηφάνειας… 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.