ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία: Μωρό σκότωσε οχιά με μία δαγκωνιά!

Το παιδί 17 μηνών νόμιζε πως το φίδι ήταν παιχνίδι – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά είναι καλά στην υγεία του

Μπορεί στη μυθολογία ο μικρός Ηρακλής να έπνιξε τα δύο φίδια που έστειλε στην κούνια του η Ήρα, όμως, στην Βραζιλία ένας μοντέρνος Ηρακλής σκότωσε μία οχιά με μία δαγκωνιά!

Μπορεί ο μόλις 17 μηνών Λορέντζο να μην έχει… θεϊκή καταγωγή, αλλά σίγουρα κατάφερε να εξοντώσει την οχιά που βρήκε στον κήπο του σπιτιού με ανάλογη ευκολία.

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα η μητέρα του μικρού τον είδε να τρέχει μέσα στο σπίτι τους με αίμα στο στόμα και τα χέρια και κρατώντας ένα νεκρό φίδι.

Όπως εξήγησε η Τζάινε Φερέιρα Φιγκέιρα σε τηλεοπτικό δίκτυο της Βραζιλίας ο γιος της δάγκωσε την οχιά που βρήκε στον κήπο του σπιτιού στην περιοχή Μοστάρντς, σκοτώνοντάς την.

Όταν η γυναίκα είδε το αίμα στο στόμα του παιδιού φώναξε τον σύζυγό της, ο οποίος πήρε το νεκρό φίδι το τοποθέτησε σε ένα δοχείο και μαζί με τα… πειστήρια του εγκλήματος πήγαν με το μωρό στο νοσοκομείο.

Παρότι το δηλητήριο της οχιάς είναι εξαιρετικά ισχυρό και μπορεί να αποβεί μοιραίο, ο μικρός Λορέντζο δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο.

Ο γιατρός που εξέτασε το παιδί δήλωσε ότι το παιδί δάγκωσε στο κεφάλι την οχιά, με αποτέλεσμα να την ακινητοποιήσει, προσθέτοντας ότι το αγόρι ήταν πολύ ταραγμένο. «Πιστεύω ότι ήταν το ένστικτο που τον έκανε να αντιδράσει έτσι ή πίστεψε ότι επρόκειτο για παιχνίδι», δήλωσε ο γιατρός.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.