ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βουλευτής πέταξε τα ρούχα του! [Photos]

Στριπτίζ έκανε ένας 63χρονος Πορτογάλος βουλευτής για να εκφράσει την αντίθεσή του στην απόφαση δικαστηρίου να καταβάλει πρόστιμο ύψους 106 χιλιάδων ευρώ για εξύβριση ενός δημόσιου υπάλληλου.

Ο φακός απαθανάτισε τον κομμουνιστή Χοσέ Μανουέλ Κοέλο, βουλευτή του Εργατικού Κόμματος, να εισέρχεται στο τοπικό κοινοβούλιο της Μαδέρα και να πετάει τα ρούχα του στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

inner

inner

Ξαφνικά ο μεσήλικας βουλευτής από το μικρό Εργατικό Κόμμα (κόμμα των κομμουνιστών ) εισήλθε στο τοπικό κοινοβούλιο της Μαδέρα, κι άρχισε το στριπτίζ αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους συναδέλφους του. Εκτός από τον πρόεδρο του τοπικού κοινοβουλίου ο οποίος δεν φάνηκε να ξαφνιάζεται…

inner

inner

Ο Χοσέλ Μανουέλ Κοέλο πρώτα έβγαλε το πουκάμισό του, μετά το παντελόνι του και ευτυχώς άφησε στην θέση του το εσώρουχό του. Στη συνέχεια φόρεσε ένα ψάθινο καπέλο κι άρχισε να κάνει βόλτες στην αίθουσα με σοβαρό ύφος.

Τις φωτογραφίες που απεικονίζουν το στριπτίζ του Πορτογάλου κομμουνιστή εν ώρα δράσης δημοσιεύoυν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Με τον τρόπο αυτό , ο Κοέλο ήθελε να εκφράσει, όπως ο ίδιος είπε, την αντίθεσή του στην δικαστική απόφαση που του πήρε τα «βρ@κι@».

Για την πορτογαλική εφημερίδα “Publico”, σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, ο Πορτογάλος βουλευτής υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 106 χιλιάδων ευρώ επειδή εξύβρισε έναν δημόσιο υπάλληλο. Ο ίδιος πάντως , όπως φώναζε στη βουλή , πρόκειται για νομικό σκάνδαλο.

inner

Και αφού εκτονώθηκε, αποχώρησε “κύριος” από την κοινοβουλευτική αίθουσα… φορώντας τα παπούτσια, τις κάλτσες του και κρατώντας το λάπτοπ και την τσάντα του…

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.