ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βουλευτής θηλάζει την κόρη της στο Κογκρέσο

Η φωτογραφία της Victoria Donda Perez δόθηκε στην δημοσιότητα από την εφημερίδα  Perú21 και από τότε έχει γίνει viral στο διαδίκτυο 

Μπορεί η εικόνα μίας μητέρας να θηλάζει το μωρό της, καθιστή σε μία καρέκλα μπροστά από ένα ακατάσταστο γραφείο να είναι συνηθισμένη όμως όταν αυτή η γυναίκα είναι βουλευτής δεν θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι ένα συχνό θέαμα. 

Η φωτογραφία της Victoria Donda Perez να θηλάζει την μόλις 8 μηνών κόρη της ενώ βρίσκεται στο Κογκρέσο στην πρωτεύουσα της Αργεντινής το Μπουένος Άιρες  προσπαθώντας να ασκήσει τα καθήκοντά της έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. 

Αν και αρκετοί ήταν αυτοί που επαίνεσαν την 37χρονη έπειτα από την απόφασή της να ταΐσει το μωρό της μέσα στο Κογκρέσο δεν ήταν και λίγοι αυτοί που θεώρησαν πως η πράξη της ήταν ακατάλληλη καλύπτοντας τουλάχιστον το στήθος της. 

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Perú21 γεγονός που έχει υποψιάσει κάποιους πιστεύοντας ότι τελικά δόθηκε στη δημοσιότητα για να τονιστεί η σημασία της μητέρας ακόμα και αν αυτή η μητέρα είναι μια πολυάσχολη γυναίκα. 

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.