ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΒΟΜΒΑ: Αυτό είναι το ΝΕΟ GAY ζευγάρι της ελληνικής showbiz! (PHOTO)

Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί επιστρέφουν στα τηλεοπτικά δρώμενα με μια σειρά που θα πάρει… ALPHA με τόνο!

Η φετινή χρονιά ήταν μία από τις καλύτερες για τον ALPHA και οι υπεύθυνοι δεν είναι διατεθειμένοι να… γκρεμίσουν όσα έφτιαξαν με κόπο και μεράκι. Γι’ αυτό το λόγο φροντίζουν να κάνουν «μαγειρέματα» που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ενα από αυτά θέλει τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιάννη Μπέζο να ενώνουν, για πρώτη φορά, τις δυνάμεις τους στην τηλεόραση. Και δη σε μια κωμική σειρά που δεν έχει καμία σχέση με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα…

Γίνονται… ζευγάρι!
Σε αυτή τη σειρά, οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί υποδύονται ένα ηλικιωμένο gay ζευγάρι που ζει τη δικιά του καθημερινότητα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου Βασίλη Ρίσβα – Δήμητρας Σακαλή («Πενήντα-πενήντα», «Μαύρα μεσάνυχτα», «Ταμάμ» κ.ά.).

Να διευκρινιστεί πως η εν λόγω σειρά δεν αποτελεί διασκευή της βρετανικής σειράς «Vicious» που προβάλλεται στο δίκτυο ITV. Οπως αναφέρει πηγή στο περιοδικό: «Μόνο η κεντρική ιδέα στηρίζεται στη βρετανική σειρά. Από εκεί και πέρα, οι τηλεθεατές θα δουν μια άλλη σειρά! Τόσο οι χαρακτήρες όσο και οι ιστορίες είναι καθαρά… ελληνική υπόθεση. Οι συντελεστές της σειράς εργάζονται πυρετωδώς, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα».

www.athensmagazine.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.