ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλος: 22χρονος έπεσε με το αυτοκίνητο του στην θάλασσα

Παρά λίγο δυστύχημα νωρίς σήμερα το πρωί στα Κάτω Λεχώνια, όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε 22χρονος έπεσε στη θάλασσα, αλλά ευτυχώς πρόλαβε και βγήκε από το όχημα μόνος του και είναι καλά στην υγεία του.
Στις 5.55 το πρωί, ζητήθηκε από το Λιμεναρχείο Βόλου η συνδρομή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, για απεγκλωβισμό ατόμου σε αυτοκίνητο, που είχε πέσει στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή. Για το σκοπό αυτό, ετοιμάστηκαν τρεις εθελοντές δύτες με το φουσκωτό όχημα της Λέσχης.

Στις 6.20 το πρωί και ενώ οι εθελοντές βρισκόταν καθ’ οδόν, το Λιμεναρχείο ενημέρωσε ότι ο νεαρός οδηγός είχε βγει μόνος του από το αυτοκίνητο, τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ζητούσε από την εθελοντική ομάδα να επιστρέψει.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 1

Το ατύχημα φαίνεται ότι έγινε όταν ο οδηγός κινούμενος σε αγροτικό δρόμο κάθετο προς την ακτή έφτασε με ταχύτητα στο τέλος του δρόμου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο (μάρκας Citroen Saxo) να καταλήξει στη θάλασσα.
Τελικά, οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων συνέδραμαν στην έξοδο του αυτοκινήτου από τη θάλασσα, ώστε να αποφευχθεί θαλάσσια ρύπανση και αποχώρησαν από το σημείο.

magnesianews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.