ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΒΟΗΘΗΣΤΕ το κορίτσι! Μοντέλο κάνει έρανο για να… πάει σε VIP πάρτι! (ΦΩΤΟ)

Μια… ιδιαίτερα ασυνήθιστη εκστρατεία έχει ξεκινήσει μια Αμερικανίδα, η οποία ζητά χρηματοδότηση από το κοινό της για να μαζέψει 7.500 λίρες, ώστε να μπορεί να δημιουργήσει την καριέρα των ονείρων της ως μοντέλο.

Η Jen Wilke, part-time μοντέλο από το Τέξας, έχει φωτογραφηθεί για περιοδικά όπως το FHM, το Maxim και το Playboy, αλλά λέει ότι χρειάζεται χρηματική βοήθεια για να απογειώσει την καριέρα της.

Jen Wiike
Jen Wiike

Στη σελίδα της «GoFundMe», η Jen, 32 ετών, αναφέρει ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα την βοηθήσουν να συμμετέχει στο διάσημο πάρτι του Maxim Hot 100, για το οποίο έχει VIP πρόσκληση.

«Οι προσφορές που μου γίνονται για φωτογραφήσεις, castings και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις είναι ό, τι ονειρευόμουν, αλλά αντιμετωπίζω δυσκολίες για την κάλυψη των βασικών δαπανών, όπως ρούχα, ταξίδια και διαμονή», δήλωσε η ίδια.

Jen Wiike
Jen Wiike

«Θα σήμαινε πολλά για μένα να μπορέσω να επικεντρωθώ αποκλειστικά στο μόντελινγκ.

«Ξέρω ότι είμαι κοντά ώστε να μπορώ να αποκτήσω τα χρήματα που επιθυμώ και όταν τελικά τα καταφέρω, έχω την πρόθεση να λειτουργώ για το καλό της κοινωνίας».

Η Jen έχει ήδη δύο εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook και λέει ότι εργάζεται σκληρά για να χτίσει ένα brand πίσω από το πρόσωπό της.

Jen Wiike
Jen Wiike

Ωστόσο, η ιδέα της αντιμετώπισε και αρνητική κριτική μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, με πολλούς να λένε ότι θα στήριζαν μια προσπάθεια με πιο ουσιαστικό χαρακτήρα.

Μέχρι στιγμής, η Jen έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 570 λίρες, ενώ ο στόχος της είναι 7.500 λίρες.

Jen Wiike
Jen Wiike

Όσοι κάνουν like δίνοντας 3,70 λίρες, λαμβάνουν μια φωτογραφία της Jen, ενώ όσοι κάνουν διπλό κλικ και διπλασιάζουν την εισφορά, θα λαμβάνουν μια υπογεγραμμένη φωτογραφία της, που θα τους αποστέλλεται μέσω ταχυδρομείου.

Jen Wiike

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.