ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βίντεο: Ο άλλος Μπολτ – Έριξε ακόντιο, καταβρόχθισε φυστίκια και έβγαλε ατελείωτες σέλφι

Ο Τζαμαϊκανός έφυγε ξημερώματα από το Ολυμπιακό Στάδιο δίνοντας ένα σόου για λίγους τυχερούς εθελοντές

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Γιουσέιν Μπολτ έγραψε ιστορία με το 9ο μετάλλιο που κατάκτησε στα σπρίντ σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι αφού ολοκλήρωσε όλες τις τυπικές του υποχρεώσεις με τις συνεντεύξεις, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι ένας κοινός θνητός.

Ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ μετά και τις τελευταίες του δηλώσεις επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο προκειμένου να καταγράψει το τηλεοπτικό συνεργείο (που έχει επιφορτιστεί με την ετοιμασία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του) να τραβήξει κάποια πλάνα και να πάρει ορισμένες ατάκες του.

Κι όταν η κάμερα έκλεισε βρέθηκε μαζί με τους συναθλητές του από την ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100 και συνομιλώντας μαζί τους άδειαζε το ένα μετά το άλλο τα σακουλάκια με τα φιστίκια.

Λίγο αργότερα βλέποντας ένα γκρουπ εθελοντών να τον περιμένουν καρτερικά του ζήτησε να τον βοηθήσουν σε κάτι και χωρίς να ρωτήσουν καν τι είναι αυτό απάντησαν «ναιιιιιιιιι».

Ο Μπολτ πήρε ένα ακόντιο και ζήτησε από τους εθελοντές να χτυπούν παλαμάκια δημιουργώντας συνθήκες αγώνα! Στις προσπάθειες που έκανε η καλύτερη έφτασε στα 49 μέτρα, πολύ μακριά από το όριο του τελικού στους Αγώνες του Ρίο (81.96), αλλά πολύ κοντά στις καλές επιδόσεις των δεκαθλητών…. Λέτε;

«Φέτος η χρονιά τελείωσε για μένα. Θα πάω διακοπές και μετά θα δούμε τι θα κάνω», είχε πει λίγο νωρίτερα στην συνέντευξη Τύπου.

Μετά τις προσπάθειες του στο ακόντιο ο Μπολτ αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να αποχωρήσει (το ρολόι έδειχνε 02:00 τοπική ώρα), ωστόσο μέχρι να φτάσει στην έξοδο έπρεπε να περάσει και πάλι από ένα άλλο γκρουπ εθελοντών που περίμεναν υπομονετικά για να βγουν μια φωτογραφία μαζί του.

«Παιδιά θα βγούμε δύο φωτογραφίες και μετά θα τις ανταλλάξετε μεταξύ σας… Οκ;», τους είπε και αμέσως όλοι παρατάχθηκαν γύρω του για τις δύο σέλφι που θα έχουν ως ενθύμιο ζωής.

Δείτε τις προσπάθειες του Μπολτ στον ακοντισμό

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.