ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βίντεο: Η συγκλονιστική αντίδραση κοριτσιού που μαθαίνει ότι υιοθετήθηκε

Με το άκουσμα της είδησης, η μικρή, από τη χαρά της, σκαρφάλωσε κυριολεκτικά πάνω στη δασκάλα της, ουρλιάζοντας και κλαίγοντας από χαρά

Σ’ ένα εκπληκτικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή όπου ένα μικρό κορίτσι από τις ΗΠΑ, πληροφορείται ότι η αίτηση υιοθεσίας της, επιτέλους εγκρίθηκε και η καινούρια της οικογένεια είναι έτοιμη να την υποδεχθεί και επισήμως.

Η 11χρονη Tannah και τα δύο της αδέρφια  ο 6χρονος Teagun και ο 2χρονος Tallie,
έμεναν τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με την οικογένεια Fisher, αλλά η απόφαση της επίσημης έγκρισης για υιοθεσία εκκρεμούσε. 

Ο δικαστής, όμως, αποφάσισε να εγκρίνει την αίτηση υιοθεσίας της μικρής και των δύο αδερφών της.

Έτσι, η  μητέρα ζήτησε από τη δασκάλα της μικρής, Jackie Alexander, να μεταφέρει τα ευχάριστα νέα στη μικρή όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αφού γνώριζε ότι η υπόθεση υιοθεσίας της κόρης της, είχε καθυστερήσει πολύ και η μικρή περίμενε με αγωνία για να ακούσει την απόφαση.

Με το άκουσμα της είδησης, η μικρή, από τη χαρά της, σκαρφαλώνει κυριολεκτικά πάνω στη δασκάλα της, ουρλιάζοντας και κλαίγοντας από χαρά. 

Η δημοσίευση της Jackie στο Facebook ανέφερε: «Μια αγαπημένη οικογένεια που γνωρίζω, αγωνίζεται για όσο διάστημα μπορώ να θυμηθώ να υιοθετήσει τρία παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο μας» και συμπληρώνει: «Ήταν δύσκολο να τους παρακολουθείς να παλεύουν γι’ αυτή τη συναισθηματική μάχη» και καταλήγει: «Η αγάπη μου έχει μεγαλώσει πολύ γι’ αυτήν την οικογένεια και έχω μάθει πολλά από αυτούς, καθώς προσπάθησαν να παραμείνουν θετικοί παρά τα πολλά εμπόδια».

Η μικρή με τη δασκάλα της

Οι γονείς συγκλονισμένοι από το βίντεο και την αντίδραση της μικρής αναφέρουν:

«Αισθανόμαστε ότι είμαστε απλοί άνθρωποι που φροντίζουμε τρία παιδιά που αγαπάμε και θέλουμε να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας».

Το ζευγάρι ελπίζει ότι η υιοθεσία των τριών αδελφών θα οριστικοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Η Tannah και τα αδέρφια της Teagun και Tallie, θα ενταχθούν στην οικογένεια και επισήμως μαζί με τ’ άλλα δύο βιολογικά παιδιά των Fisher.

Η οικογένεια Fisher


 
Τα παιδιά της οικογένειας Fisher

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.