ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βίντεο: Ανοίγει την πόρτα και βλέπει την γυναίκα του να κάνει σεξ με άλλον!

«Αυτή είναι η γυναίκα μου. Δεν θα το ανεχτώ άλλο. Θέλω διαζύγιο, σε παρακαλώ», ακούγεται να λέει ο απατημένος σύζυγος – «Μην ανησυχείτε, δε θα το δει κανείς το βίντεο», τους διαβεβαιώνει

Ένα απίστευτο βίντεο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από έναν απατημένο σύζυγο, ο οποίος «συνέλαβε» τη γυναίκα του να κάνει σεξ με τον εραστή της μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού.

Ο άνδρας κατέγραψε βήμα-βήμα με το κινητό του την… επιχείρηση «αποκάλυψης» του παράνομου ζεύγους και στη συνέχεια ανήρτησε τα πλάνα στο Ιντερνετ σε μία προσπάθεια να εξευτελίσει τη γυναίκα και τον εραστή της.

Το βίντεο ξεκινά με τον σύζυγο να ανοίγει την πόρτα του διαμερίσματος με το κλειδί του και στη συνέχεια να ανάβει το φως αντικρίζοντας τη γυμνή γυναίκα του να ερωτοτροπεί με έναν επίσης γυμνό άνδρα.

Με απίστευτη ψυχραιμία ο σύζυγος χαιρετά τους εραστές, οι οποίοι αμήχανα τον κοιτάζουν, ενώ η γυναίκα χαμογελά βλέποντας το κινητό που καταγράφει καρέ-καρέ όλη τη σκηνή.

«Τζανέλ και Τζέισον. Τι κάνεις αδελφέ; Με τη σύζυγό μου; Αυτή είναι η σύζυγός μου. Αυτή είναι η σύζυγός μου. Θέλω διαζύγιο. Θα μου δώσεις διαζύγιο; Θα μου δώσεις σε παρακαλώ διαζύγιο; Δε θέλω να το κάνω άλλο αυτό. Θα σβήσω την κάμερα. Ορίστε το κλειδί. Τέλειωσα. Τέλειωσα μαζί σου. Αγαπώ την κόρη μου και είναι το μόνο που έχει σημασία για εμένα. Τζέισον ξέρω ότι είσαι καλός άνθρωπος. Αυτό δε θα το δει κανείς πέρα από το δικαστή, μην ανησυχείτε. Συγγνώμη που σας ενόχλησα. Να έχετε μία καλή ημέρα», ακούγεται να λέει ο σύζυγος, αφού πετάξει το κλειδί του διαμερίσματος στον πάγκο της κουζίνας.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα World Star Hip Hop έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από δύο εκατ. θεάσεις, ενώ στο μήνυμα που το συνοδεύει ο άνδρας γράφει: «Η σύντομα πρώην σύζυγός μου Τζανέλ με απατά με τον εραστή της εδώ και πολλά χρόνια, Τζέισον. Ελπίζω αυτό να είναι αποδεικτικό για την υπόθεση στο δικαστήριο. Ο Θεός να με συγχωρήσει αν κάτι κακό συμβεί σε εμένα ή αν πεθάνω πριν η αλήθεια αποκαλυφθεί. Είμαι πραγματικά κουρασμένος και ενοχλημένος να παραμένω σιωπηλός, ενώ όλη η πλευρά της οικογένειας πιστεύει ότι είναι ηλίθιος».

www.protothema.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.