ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα με «αρετουσάριστες» φωτογραφίες της [Photos]

Μετά τα σχόλια για την πρόσφατη φωτογράφιση της σε γνωστό περιοδικό

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πόζαρε φορώντας μόνο ένα μαύρο κορμάκι, στον φωτογραφικό φακό του Down Town και δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε: «Έκανα αυτή την φωτογράφιση γιατί μπορώ!». Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του σχολίασε τη συγκεκριμένη φωτογράφιση της παρουσιάστριας λέγοντας πως έχει γίνει επεξεργασία και ρετούς.

«Τελευταία τα περισσότερα περιοδικά έχουν εφαρμόσει μια μέθοδο “celebrity φωτογραφίσου όπως θα ήθελες να ήσουν”. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τις ωραιότερες γυναίκες της ηλικίας της και το σώμα της λόγω beach volley είναι “φέτες” αλλά δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. Ο κόσμος μας βλέπει γιατί λέμε αλήθεια. Η φιλαρέσκειά μας πρέπει να έχει και ένα όριο. Δεν πουλάτε αλήθεια στα περιοδικά, γι΄αυτό δεν σας αγοράζει ο κόσμος», είχε πει χθες ο παρουσιαστής.

Αυτή είναι η φωτογραφία που προκάλεσε τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα με «αρετουσάριστες» φωτογραφίες της

Σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δίνει τη δική της απάντηση. Η παρουσιάστρια ανεβάζει δυο εικόνες από τη συγκεκριμένη φωτογράφιση και στο σχόλιο της απευθύνεται στον παρουσιαστή:

«Για να τελειώνουμε με την παραφιλολογία Γιώργο μου περί ρετούς και φωτοσοπ, αυτό είναι το κοντινό μου απ το φακό του φωτογράφου τη στιγμή που την τράβηξε. Πριν τυχόν δρομολογηθεί για οποιοδήποτε εργαστήριο… Καλή χρονιά»!

Δείτε τις φωτογραφίες που «ανέβασε»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα με «αρετουσάριστες» φωτογραφίες τηςΒίκυ Χατζηβασιλείου: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα με «αρετουσάριστες» φωτογραφίες της
 
 
stroumfaki.org
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.