ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βικτώρια Χαλκίτη: Συγκινεί το μήνυμα του συζύγου της – Έγιναν γονείς μετά από προσπάθεια πολλών ετών

Μεγάλη ευγνωμοσύνη και χαρά για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού νιώθουν η Βικτώρια Χαλκίτη και ο σύζυγός της Γιώργος Σταμπόλης. Το ζευγάρι είχε προσπαθήσει για πολλά χρόνια να κάνει παιδί. Δεν το έβαλε κάτω και μετά από πέντε αποτυχημένες εξωσωματικές… τώρα κρατά στην αγκαλιά τον γιο του.

Η Βικτώρια γέννησε την Παρασκευή το πρωί, στο μαιευτήριο ΓΑΙΑ, ένα υγιέστατο αγοράκι, με τη βοήθεια του Μαιευτήρα – Γυναικολόγου Κωνσταντίνου Πάντου. Λίγες ώρες αργότερα ο σύζυγός της ανέβασε μια φωτογραφία με τον αρκούδο και το μπαλόνι του μπέμπη και συγκίνησε με τα λόγια αγάπης στο προφίλ του στο Facebook. “Σήμερα το πρωί καλωσορίσαμε τον μικρούλη μας που περιμέναμε τόσο καιρό… Είμαστε στον έβδομο ουρανό και μοιάζει σαν όνειρο!!! Wow”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ένα μήνα πριν γεννήσει μάλιστα, η Βικτώρια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή “Στα Καλά Καθούμενα”: “Προσπαθούσα αρκετά χρόνια με εξωσωματική, κάναμε αρκετές προσπάθειες. Βέβαια, η ψυχολογία μου δεν ήταν πολύ καλή γιατί είχα χάσει τη μητέρα μου. Φέτος, είπαμε πως θα ήταν η τελευταία μας προσπάθεια”. Και τελικά τα κατάφερε!

Να τους ζήσει!

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.