ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο αρνήθηκε τη δωρεά εμβολίων από τον άσο της Γιουβέντους Ντάνι Άλβες!

Ο Βραζιλιάνος άσος ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα οργανώσεων της Βενεζουέλας αλλά η κυβέρνηση Μαδούρο δεν έκανε δεκτή την προσφορά 

Την ώρα που ο λαός της Βενεζουέλας λιμοκτονεί και βρίσκεται αντιμέτωπος με απίστευτα προβλήματα η κυβέρνηση Μαδούρο εξακολουθεί να εθελοτυφλεί και να βλέπει φαντάσματα.

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας αρνείται ότι η χώρα βρίσκεται υπό ανθρωπιστική κρίση (άσχετα με το τι δείχνουν οι εικόνες που μεταδίδονται από το Καράκας και άλλες πόλεις), ενώ αρνήθηκε και την φιλανθρωπική βοήθεια που πρόσφερε ο άσος της Γιουβέντους Ντάνιελ Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, είναι πρεσβευτής για την καταπολέμηση της ηπατίτιδας C (χρηματοδοτεί μάλιστα τις έρευνες για την εξεύρεση νέων μορφών θεραπείας), έχοντας ως κύρια ευθύνη την ευαισθητοποίηση του κόσμου στην καταπολέμηση της ασθένειας και πέρσι είχε αποστείλει ένα σημαντικό αριθμό εμβολίων στη Βολιβία που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.

Τώρα μετά την έκκληση του αρμόδιου οργανισμού υγείας της Βενεζουέλας (μέσω των social media) που ζήτησε βοήθεια λόγω της έλλειψης φαρμάκων ο Άλβες κινητοποιήθηκε άμεσα, ωστόσο η κυβέρνηση Μαδούρο απέρριψε την ευγενική προσφορά του!!!

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.