ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Βέλη» της ΠΑΕ για τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα! “Οι αμυντικοί μας είχαν …κρύες αντιδράσεις”

Παγκόσμια… πρωτοτυπία αποτελεί οι παράγοντες ενός συλλόγου να επιτίθενται μέσω επίσημης ανακοινώσεως εις βάρος των παικτών της ομάδας, επειδή οι αντιδράσεις των αμυντικών στα δύο γκολ ήταν «κρύες». 
 
Τουλάχιστον, περίεργη χαρακτηρίζεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, στην οποία κατηγορούνται οι αμυντικοί της ομάδας και η διαιτησία του Φουκάκη χαρακτηρίζεται «πονηρή». 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
 
«Έντονος προβληματισμός και περισυλλογή επικρατεί μετά τον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με την Κέρκυρα. 
 
Τα «δώρα» της διαιτησίας συνεχίζονται στα τελευταία παιχνίδια προς την ομάδα της Κέρκυρας και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η έξυπνη, διακριτικά πονηρή, διαιτησία του διαιτητή κ. Φουκάκη, ο οποίος έδειξε με τη συμπεριφορά του ότι, πέρα από τα «σπόρια», βοήθησε και στην ουσία την ομάδα της Κέρκυρας να φύγει με τους 3 πολύτιμους βαθμούς από τη Ριζούπολη (να σημειωθεί ότι οι επόπτες ήταν άριστοι στον συγκεκριμένο αγώνα). 
 
Μολονότι η διαιτησία επηρέασε καθοριστικά την έκβαση του αγώνα, προβληματισμός υπάρχει διότι η κορυφαία γραμμή της ομάδας μας, που είναι η άμυνά μας, δέχθηκε 2 «κρύα» γκολ σε φάσεις που δεν αποτελούν σοβαρή αντίδραση ομάδας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League και μάλιστα διαθέτει την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος. Το διακύβευμα δεν ήταν 3, αλλά 6 ή 7 βαθμοί στο συγκεκριμένο κρίσιμο αγώνα για τη φετινή χρονιά. 
 
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, τώρα, είναι να αναλύσουμε τα στοιχεία του αγώνα, να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μας και να την κάνουμε όσο το δυνατό ικανότερη και αποτελεσματικότερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.