ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ζήτησαν από το ΒΒC1 να προβάλει τις τελευταίες του στιγμές για να βρεθεί ο δράστης (ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ VIDEO)

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βρεθεί ο δράστης της δολοφονίας ενός 26χρονου άνδρα, η οικογένειά του κατέφυγε στην πιο σκληρή λύση: Ζήτησε από το BBC1 να προβάλλει τις τελευταίες στιγμές του, τις οποίες είχε καταγράψει η αδερφή του. 

Το θύμα, Μάρτιν Κούζον το 2002, ήταν 26 χρονών. Ένα βράδυ βγήκε μαζί με την παρέα του από ένα κλαμπ στο Δυτικό Λονδίνο. Τότε, μπροστά σε 300 ανθρώπους, κάποιος άγνωστος τον πυροβόλησε πολλές φορές.

Μεταφέρθηκε μεταξύ ζωής και θανάτου στο Royal London Hospital όπου οι γιατροί μετά από αλλεπάλληλες επεμβάσεις κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του, και να τον σώσουν. Ένα θραύσμα όμως είχε σφηνωθεί στη βάση του κρανίου του και σύμφωνα με τους γιατρούς, είχε καταστρέψει μεγάλο μέρος από τον εγκέφαλο.

Ο Μάρτιν θα ζούσε, αλλά θα έμενε για πάντα φυτό. Δεν θα είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, δεν θα πονούσε, δεν θα ένιωθε, θα ήταν εγκλωβισμένος στη μοναξιά του. Και πραγματικά έζησε έτσι καθηλωμένος, ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο, επί 13 χρόνια. Μέχρι που τον Αύγουστο του 2015, άφησε την τελευταία του πνοή, λυτρώθηκε…

Οι συγγενείς προσφέρουν αμοιβή σε όποιον γνωρίζει κάτι για τους δράστες, ή το δράστη που το 2002 πυροβόλησε τον Μάρτιν.

Η οικογένεια ψάχνει τη δικαίωση με ένα εξαιρετικά σκληρό – και για την ίδια – τρόπο… 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΟ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.