ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο «γητευτής» που βάζει δηλητηριώδη φίδια στη μύτη του και τα βγάζει από το στόμα! [Video]

Τα πλήθη στο Πακιστάν ξεσηκώνει με τις εμφανίσεις του ένας γητευτής φιδιών, ο οποίος δεν διστάσει να εξαφανίσει επικίνδυνα για τους κοινούς θνητούς φίδια στη μύτη του και να τα… εμφανίσει ξανά από το στόμα του!

Ο 30χρονος Iqbal Jogi, ο οποίος δίνει παραστάσεις τα τελευταία 12 χρόνια σε δημόσιους χώρους, όπως σχολεία, αλλά και σε γάμους για μόλις 5 δολάρια. Και μπορεί να γνωρίζει τους κινδύνους, όπως ο ίδιος σημειώνει, αλλά μόνο έτσι μπορεί να εξασφαλίσει τουλάχιστον τα απαραίτητα για τα οκτώ παιδιά του!

«Νοιώθω ευλογημένος και είμαι περήφανος για το ταλέντο μου. Κατάγομαι από μια οικογένεια γητευτών και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε», εκμυστηρεύεται ο Ινδός από το Καράτσι, συμπληρώνοντας: «Ξέρω ότι κινδυνεύω, αλλά οι άνθρωποι περιμένουν με αγωνία να δουν αν το φίδι θα βγει τελικά και ο ενθουσιασμός τους με ξεπληρώνει»…

Όπως ωστόσο θα περίμενε κανείς, δεν έχουν λείψει και τα απρόοπτα στην καριέρα του Jogi, ο οποίος έμεινε αναίσθητος για τρεις ημέρες, αλλά τελικά επέζησε, μετά από τσίμπημα φιδιού στο στόμα του!

«Έχασα τις αισθήσεις μου σε δευτερόλεπτα και πάλευα για τη ζωή μου τρεις ημέρες. Πήρα παράταση ζωής από το μέντορά μου, ο οποίος με θεράπευσε με μάντρα και προσευχές. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να πεθάνω από αυτό, ωστόσο είναι ο μόνος τρόπος για να συντηρώ την οικογένειά μου. Προσεύχομαι πριν από κάθε παράσταση να παραμείνω ζωντανός όταν τελειώσει, ώστε να την επαναλάβω αύριο», καταλήγει.

newsbomb.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.