ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS – ΨΗΛΑ Ο ΙΚΑΡΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS
Έχοντας ξεπεράσει την μέση του Πρωταθλήματος MotoCross (4 από τους 7 αγώνες), οι οδηγοί του ΙΚΑΡΟΥ φιγουράρουν σε υψηλές θέσεις στην βαθμολογία.
Στη Βαθμολογία Σωματείων ο ΙΚΑΡΟΣ έπεσε όπως αναμένονταν στην  δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά την έναρξη της κατηγορίας QUAD (γουρούνες).
Έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς απ΄όλα τα τα Σωματεία στις κατηγορίες ΜΧ1, ΜΧ2Τ και ΟΡΕΝ και είναι 6ος στην κατηγορία ΜΧ2, ενώ δεν έχει συμμετοχές στις κατηγορίες QUAD, MX65 και ΜΧ85.
Στην κατηγορία ΜΧ1 ο Άρης Τσαρνάς από την Κω βρίσκεται στην τρίτη θέση με 160β και μόλις 13β πίσω από την 2η θέση. Ο Νίκος Λυρίου έπεσε στην 6η θέση με 103β μετά την μεταπήδηση του στην ΜΧ2.
Στην ΜΧ2 ο Φραγκίσκος Ζούνης σταθεροποιήθηκε στην 8η θέση με 95β, ενώ πιο κάτω βρίσκουμε τον Νίκο Λυρίου με 16β με μία συμμετοχή και τον Βασίλη Χρυσοχό με 14β και επίσης μία συμμετοχή.
Στην ΜΧ2Τ ο Φραγκίσκος Ζούνης είναι ο απόλυτος κυρίαρχος με 195β ενώ στην 5η θέση με 70β βρίσκουμε τον Παναγιώτη Αλετρά με 2 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα.
Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Φίλιππας Γιακουμάκης ανέβηκε στην 3η θέση με 128β ενώ ο Σταμάτης Λυρίου έπεσε στην 4η με 122β μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην εκκίνηση του 2ου σκέλους του 3ου αγώνα. Τέλος με 7β και μία συμμετοχή έχουμε τον Θεολόγο Ζούνη.
Να αναφέρουμε επίσεις και τους υπόλοιπους οδηγούς του ΙΚΑΡΟΥ που έχουν λάβει μέρος μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα με μία συμμετοχή αλλά δεν κατάφεραν να βαθμολογηθούν.
Στην κατηγορία ΜΧ1, ο Παναγιώτης Πατσανάς, στην κατηγορία ΜΧ2 ο εκπρόσωπος της Λέρου, Θοδωρής Διαμαντής και στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Ηλίας Πιτσικούλης.
MX85
MX65
MX2T
MX2
OPEN
MX1
QUAD
SOMATEIA
allaksogolies.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.