ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βασίλης Υψηλάντης από Κω: «Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι βέβαιη»

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης ολοκλήρωσε με επιτυχία την προεκλογική του επίσκεψη  στα νησιά Κάλυμνο, Λειψούς, Λέρο, Πάτμο και Κω.

Χθες βράδυ παρέστη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Μυλωνάς, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυρίτσης, καθώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων μειοψηφίας κ. Ιωάννα Ρούφα και κ. Αριστοτέλης Παυλίδης.

Ο δήμαρχος Κω επεσήμανε την σημαντική προσφορά του Βασίλη Υψηλάντη στη Κω καθ΄ όλη την διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας.

Ο Βασίλης Υψηλάντης εξέφρασε την αισιοδοξία και την πεποίθησή του ότι οι κάτοικοι όλων των νησιών μας αναγνωρίζουν την Νέα Δημοκρατία ως την μόνη αξιόπιστη δύναμη που μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια και γρηγορότερα τον τόπο έξω από την κρίση που μεγέθυνε τραγικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι βέβαιη όπως και η αποφασιστικότητα των Δωδεκανησίων να φύγουν το γρηγορότερο από τα προβλήματα που συσσώρευσαν στα νησιά μας με τις ψεύτικες υποσχέσεις τους οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.