ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Βασικό ένστικτο» αλά ιταλικά από… ξεχασιάρα παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων!

Η όμορφη δημοσιογράφος του καναλιού TG 5, Costanza Calabrese «αγνόησε» το γυάλινο τραπέζι, κάθησε με ανοιχτά τα πόδια και προσέφερε πλήρη θέα του εσωρούχου της στους τηλεθεατές…

Περισσότερο αποκαλυπτικό απ’ ό,τι θα έπρεπε ήταν το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ιταλικού καναλιού TG 5, αφού η γοητευτική του παρουσιάστρια ξέχασε ότι καθόταν σε ένα γυάλινο τραπέζι και προσέφερε στους τηλεθεατές της μια αυθεντική στιγμή… «βασικού ενστίκτου».

Η χαριτωμένη Costanza Calabrese είχε ντυθεί, όπως πάντα, κομψά και διακριτικά για να εκφωνήσει το δελτίο ειδήσεων, όμως η απρόσεκτη στάση της με ανοιχτά τα πόδια κάτω από το διάφανο τραπέζι είχε ως αποτέλεσμα να «βουήξουν» τα ιταλικά social media.

Το βίντεο με την 38χρονη να παρουσιάζει το δελτίο αμέριμνη, ενώ η κάμερα αποκαλύπτει εν αγνοία της την άσεμνη στάση της, έχει συγκεντρώσει πάνω από 40.000 views στο YouTube.

Όσον αφορά δε στα σχόλια των χρηστών, αυτά περιλαμβάνουν κάθε λογής αντίδραση, από επαίνους για τα κάλλη της μελαχρινής κοπέλας, μέχρι επικρίσεις για το κάπως… λειψό μήκος του φορέματός της.

 ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.