ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βαρουφάκης: Παραμένω o διαπραγματευτής της Ελλάδας στο Eurogroup!

Μήνυμα ότι παραμένει όχι μόνο υπουργός Οικονομικών αλλά και ο διαπραγματευτής της Ελλάδας στο Eurogroup έστειλε το πρωί μέσω Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης, με αφορμή άρθρο του Ελ Εριάν στο Bloomberg, στο οποίο ο γνωστός οικονομολόγος της Allianz  εκφράζει τη στήριξη του στις προσπάθειες του Έλληνα υπουργού.

«Ο παραγκωνισμός του Γιάνη Βαρουφάκη από τις διαπραγματεύσεις θα αυξήσει την πιθανότητα το αδιέξοδο να δώσει τη θέση του σε μια ακόμα συμφωνία-«μπάλωμα» που θα δίνει τη δυνατότητα στην Ελλάδα να τα «κουτσοκαταφέρει» για λίγο ακόμα» γρέφει  ο Μοχάμεντ Ελ Εριάν, στο άρθρο του με τίτλο «Ο παθιασμένος υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας αξίζει να ακουστεί» (Greece’s Firebrand Finance Minister Deserves to Be Heard).

Αντιδρώντας άμεσα, ο Γιάνης Βαρουφάκης έσπευσε να ευχαριστήσει μέσω των social media τον συνάδελφό του γράφοντας: «Ευχαριστώ για τα ευγενικά σου λόγια Ελ Εριαν. Και μία πληροφορία: Παρά τις φήμες που βασίζονται σε ευσεβείς πόθους, παραμένω υπουργός Οικονομικών και διαπραγματευτής της Ελλάδας στο Eurogroup!»

www.koolnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.