ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Barbie Ferreira: Αυτή είναι η 19χρονη που σπάει τα ταμπού στις ΗΠΑ

Υπογράφει συμβόλαια σε μεγάλες εταιρείες με «όπλο» τις καμπύλες της

Το όνομα της είναι Barbie Ferreira και στις ΗΠΑ είναι πλέον γνωστό καθώς η εταιρεία μαγιό American Eagle Outfitters τη διάλεξε για βασικό πρόσωπο στη νέα της καμπάνια.

Και δεν πρόκειται για μία από τις συνηθισμένες καμπάνιες με σκελετωμένα μοντέλα και «δύσκολα» πρότυπα για τις νέες κοπέλες. Η επιλογή της Ferreira μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς στόχος είναι να περάσει το μήνυμα «αγαπήστε το σώμα σας όπως είναι». Η πανέμορφη κοπέλα είναι αρκετά πληθωρική, αλλά η εταιρεία δεν πρόκειται να υποβάλλει το χυμώδες σώμα της σε Photoshop.

Η νεαρή μπήκε μόνη της στον κόσμο της μόδας όταν έστειλε αρετουσάριστες φωτογραφίες της στην εταιρεία American Apparel και οι υπεύθυνοι την πήραν τηλέφωνο για να υπογράψει συμβόλαιο.

Είναι μόλις 19 ετών και ζει στη Νέα Υόρκη, ενώ στο Instagram έχει 230.000 followers ακριβώς επειδή δεν διστάζει να δείξει το σώμα της όπως είναι: με τις καμπύλες του και τα παραπανίσια κιλά του. Φοράει ρούχα νούμερο 12 που θεωρείται απαγορευτικό για τα μοντέλα στις ΗΠΑ, η ίδια όμως έχει καταφέρει να σπάσει αυτό το ταμπού.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.