ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Βαράει κανόνι» ο Εργοτέλης – Αποχωρεί από τη Football League

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Εργοτέλη από την Football League, μετά και τις τελευταίες προσπάθειες που δεν είχαν αποτέλεσμα

Το πρώτο… κανόνι στην Football League έσκασε, καθώς ο Εργοτέλης αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να βρουν… γιατρικό στα τεράστια οικονομικά προβλήματα και όπως ενημέρωσε σήμερα το ΔΣ και ακολουθήσει και επικοινωνία με τους παίκτες, για να τους ανακοινωθούν επίσημα τα δυσάρεστα νέα. Άλλωστε, το τελεσίγραφο που είχαν δώσει οι ποδοσφαιριστές – για μία εβδομάδα – εκπνέει και κανείς δε φαντάζει διατεθειμένος να δείξει ακόμα περισσότερη υπομονή.

Η Κρητική ΠΑΕ, όπως όλα δείχνουν, οδηγείται σε εκκαθάριση και θα υποβιβαστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, αφού έπεσαν στο κενό και οι τελευταίες προσπάθειες που έγιναν από παράγοντες της ομάδας. 

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπουτσάκης επιμένει στην πρόθεσή του να διακόψει οποιαδήποτε σχέση έχει με τον Εργοτέλη. Μάλιστα, απάντησε αρνητικά σε πρόταση ποδοσφαιρικού παράγοντα να αναλάβει το μάνατζμεντ, χωρίς όμως τις οικονομικές υποχρεώσεις του παρελθόντος. 

Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή προπόνηση θα ανακοινωθεί στο ποδοσφαιρικό επιτελείο η απόφαση του Δημήτρη Παπουτσάκη.

www.protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.