ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βάλαμε είκοσι επώνυμους Έλληνες στο «How old do I look» – Δείτε τα τρελά αποτελέσματα [εικόνες]

Εδώ και λίγες μέρες η τρέλα του «How old do I look» -της εφαρμογής που «διαβάζει» σε μια φωτογραφία την ηλικία του εικονιζόμενου- έχει χτυπήσει και στην Ελλάδα.

Δοκιμάσαμε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας πρόσφατες φωτογραφίες διάσημων προσώπων της ελληνικής ζωής και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά εντυπωσιακά – ενώ δεν αποκλείεται να εκνευρίσουν κάποιους…

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, λοιπόν, στη φωτογραφία από τη σημερινή παρουσία της στη Βουλή στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις είναι μόλις 18 ετών!

Ο Αλέξης Τσίπρας ωριμάζει απότομα όταν βρίσκεται στο πλάι του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αγγίζοντας τα 47 χρόνια, ενώ πλάι στη σκληρή Μέρκελ είναι μόλις 35 ετών.

Οι αγαπημένες κουμπάρες Αννα Βίσση και Χριστίνα Πολίτη φωτογραφίζονται χαμογελώντας και το How old I look συμπεραίνει ότι η τραγουδίστρια είναι δέκα χρόνια μικρότερη από τη δημοσιογράφο.

Οσο για τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Σταύρος Θεοδωράκης σπάει τα κοντέρ και αν και στη συγκεκριμένη φωτογραφία διακρίνονται έντονες ρυτίδες έκφρασης, εμφανίζεται μόλις 29 ετών.

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες με την «ετυμηγορία» του Ηow old do I look.

 

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.