ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βαγγέλης Περρής: Έτσι έφυγε από την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο Bαγγέλης Περρής μίλησε ανοιχτά για το τέλος της συνεργασίας του με την εκπομπή “Μπράβο Ρούλα” και για τη σχέση του με την Ρούλα Κορομηλά.

«Η εκπομπή ήταν μια παραγγελία απέναντι στη Ρούλα να κάνει ένα show συγκεκριμένο, διάρκειας δέκα εκπομπών. Η Ρούλα ζήτησε από τους ανθρώπους που ξέρει ότι σε αυτό το είδος κάτι γνωρίζουν να την βοηθήσουν. 

Εγώ είπα ότι θα πάω για δύο εκπομπές, τις κάναμε τρεις, τις κάναμε τέσσερις… Αυτό που είχα αναλάβει ήταν να το στήσω, είχα την επιμέλεια. Οι τέσσερις εκπομπές τελείωσαν την περασμένη εβδομάδα, υπάρχει αυτό το δεκαπενθήμερο που βοηθά να γίνει η αλλαγή της σκυτάλης, που αυτό κάνουμε. Εγώ, αυτή την εποχή, όπως ξέρετε πολύ καλά, οι υποχρεώσεις με τραβάνε να πάμε στο νησάκι μας.

Με τη Ρούλα είμαστε πολύ περισσότερο δεμένοι από ότι ήμασταν, δουλέψαμε πάλι μαζί και αυτό είχε πολύ ενδιαφέρον και έχουμε τις καλύτερες σχέσης. Τους είπα ότι αν παρουσιαστεί ανάγκη θα είμαι εκεί να βοηθήσω. Χθες ήμασταν μαζί με τη Ρούλα».

 
zappit.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.