ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βαγγέλης Περρής για X Factor: «Είναι πολύ πληκτικό να παρακολουθείς τελικούς γνωρίζοντας…»

Μέσα από τη στήλη του Trailer στην εφημερίδα Freddo, ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζει τον τελικό του X Factor και τη νίκη του Ανδρέα Λέοντα…

«Άλλο ένα talent show έριξε τίτλους τέλους. Στο X Factor σκορπίστηκαν πολύχρωμα χαρτάκια, αγκαλιάστηκαν οι φιναλίστ, ο Σάκης μας έβγαλε την ψυχή μέχρι να ανακοινώσει τα αποτελέσματα, ο Θεοφάνους βιάστηκε να ανανεώσει το ραντεβού για την επόμενη σεζόν, δηλαδή όλα κύλησαν όπως ακριβώς τα ξέραμε. Α, ναι… Νικητής αναδείχθηκε ένα Κύπριος! Το τελευταίο αποτελούσε και το πιο αναμενόμενο κομμάτι της εκπομπής. Όποτε συμμετέχει σε κάποιον μουσικό διαγωνισμό ένας εκπρόσωπος της τραγουδομάνας Μεγαλονήσου, είναι σίγουρο ότι στο τέλος αυτός θα σηκώσει την κούπα και οι λόγοι είναι δύο. Συνήθως οι Κύπριοι υποψήφιοι επαγγελματίες τραγουδιστές έχουν εκπαιδεύσει το ταλέντο τους και με την αξία τους βρίσκονται στις πρώτες pole positions. Ο δεύτερος λόγος αφορά τις ψηφοφορίες. Οι Ελλαδίτες τηλεθεατές δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα να υποστηρίξουν κάποιον υποψήφιο πληρώνοντας σχετικό αντίτιμο στις τηλεφωνικές εταιρείες.

Οι Κύπριοι είναι πολύ πιο συντεταγμένοι, μπορούν με άνεση να δημιουργήσουν έναν μηχανισμό που θα οδηγήσει τον συμπατριώτη τους στην πρώτη θέση του βάθρου. Έτσι κερδίζει πάντα η Κύπρος και πάντα χάνει το παιχνίδι. Είναι πολύ πληκτικό να παρακολουθείς τελικούς γνωρίζοντας από πριν ποιος θα κερδίσει. Εξ ου και η (σχετικά) χαμηλή τους τηλεθέαση.»

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.