ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτός είναι ο συζυγοκτόνος που δολοφόνησε την 37χρονη μητέρα στην Κοζάνη!

Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την αγνοούμενη 37χρονη μητέρα τριών παιδιών στην Κοζάνη. Μετά τον εντοπισμό της σορού, ο άνδρας της ομολόγησε ότι τη σκότωσε.

Οι αρχές εντόπισαν το άψυχο πτώμα της σε έκταση που ανήκει στον σύζυγό της. Ακολούθως, ο άνδρας της, ο οποίος και είχε δηλώσει την εξαφάνισή της, ομολόγησε ότι αυτός την σκότωσε και κατόπιν την έθαψε στο χωράφι του, φροντίζοντας να καλύψει τα ίχνη του με τη φρέζα, ισιώνοντας το χώμα.

Το ζευγάρι συναντήθηκε το βράδυ του Σαββάτου όπου και εκείνη του ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουν. Ο άνδρας της εξοργίστηκε, την χτύπησε και κατόπιν την έπνιξε. Η αστυνομία θεωρούσε τον άνδρα της από την αρχή ύποπτο. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εξέτασε το χωράφι και διαπίστωσε ότι ήταν φρεζαρισμένο πρόσφατα, χωρίς ουσιαστικό λόγο καθώς είναι κάτι που δεν κάνουν οι αγρότες αυτήν την εποχή. Στη συνέχεια άρχισαν να του παίρνουν κατάθεση κατά τη διάρκεια της οποίας προσπαθούσε να μπερδέψει τις αρχές με τις συνεχείς αντιφάσεις του. Όταν όμως, η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα της γυναίκας, ομολόγησε το έγκλημά του.

Η Ανθή, η οποία ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από το περασμένο Σάββατο. 
Αυτός είναι ο άνδρας της 37χρονης: 

www.usay.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.