ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτός είναι ο πραγματικός Μπένζαμπιν Μπάτον: 4χρονος παγιδευμένος σε κορμί 80χρονου (Video)

Η ζωή του 4χρονου δεν είναι κάποια κινηματογραφική ταινία, όπως ο Μπένζαμιν Μπάτον. Πάσχει από μια σπάνια ασθένεια την προγηρία και δεν θα επιβιώσει μετά τα 15 του.

Ο Μπένζαμιν Μπάτον γεννήθηκε γέρος. Ένα μωρό που όσο μεγάλωνε σωματικά άλλαζε και από γέρος γινόταν ολοένα και νεότερος. Ο 4χρονος Μπεγιαζιντ Χουσείν από το Μπαγκλαντές βιώνει ακριβώς το αντίθετο.

Πάσχει από προγηρία ή αλλιώς ασθένεια Cutis Laxa. Το κορμί του γερνάει με ταχύτατους ρυθμούς και στην ηλικία του, έχει το κορμί ενός 80χρονου. Αρθριτικά, πόνοι στις κλειδώσεις, ακαμψία, δέρμα στεγνό, μαραμένο με ρυτίδες, τα δόντια του αντί να βγαίνουν, πέφτουν σιγά σιγά.

Οι γιατροί του δίνουν προσδόκιμο ζωής το πολύ μέχρι τα 15 του, όπως συμβαίνει σε τέτοιες σπανιότατες περιπτώσεις. Οι γονείς του είναι νεαροί. Ο πατέρας 22 και η μητέρα 18 και είναι… πρώτα ξαδέρφια κάτι που σημαίνει πως ενδεχομένως δημιουργήθηκε χρωμοσωματική ανωμαλία.

Ο Μπεγιαζίντ εκτός από την εξωτερική εμφάνιση που παραπέμπει σε ηλικιωμένο, όπως λένε οι γιατροί, έχει ένα φυσιολογικό μυαλό και αντιλαμβάνεται τα πάντα. Τις τελευταίες όμως ημέρες η κατάσταση της υγείας του μοιάζει να επιδεινώνεται και στα νοσοκομεία που τον έχουν πάει κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το μέλλον του. 

topontiki.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.