ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτός είναι ο μικρός που γεννήθηκε στο πλοίο για Κρήτη (βίντεο – φωτο)

Ο μικρός ήταν βιαστικός και γεννήθηκε δύο μήνες νωρίτερα, μέσα στο πλοίο της γραμμής, από Πειραιά για Χανιά, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, και ενώ η τετραμελής οικογένειά του, ταξίδευε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ,πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Χανιά όταν η 35χρονη επιβάτιδα που ήταν 7 μηνών έγκυος ένιωσε έντονους πόνους και έπρεπε άμεσα να γεννήσει κάτι που έγινε μέσα στο πλοίο.

μωρο ανεκ

Ο καπετάνιος του «Ελευθέριος Βενιζέλος» Ανδρέας Γασπαράτος, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και στον Κώστα Συλιγάρδο και αναφέρθηκε στο διαφορετικό δρομολόγιο που αναγκάστηκε να ακολουθήσει λόγω του πρόωρου τοκετού.

καπετάνιος

(Ο καπετάνιος του “Ελευθέριος Βενιζέλος Ανδρέας Γασπαράτος)

Ο κ. Γασπαράτος άλλαξε ρότα και προσέγγισε στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο, ώστε μητέρα και βρέφος να παραληφθούν από ασθενοφόρο και να διακομιστούν στο τοπικό κέντρο υγείας.

μωρο ανεκ

Στη συνέχεια και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νησί, ταξίδεψαν με ελικόπτερο ενώ το βρέφος λόγω της πρόωρης κύησης θα χρειαστεί ιδιαίτερη φροντίδα, μένοντας σε θερμοκοιτίδα του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” για δύο μήνες.

μωρο ανεκ

Η 35χρονη, πολύ ψύχραιμη, καθώς έχει την εμπειρία, από άλλους 4 τοκετούς, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της και ανέφερε πως πρότεινε στον καπετάνιο να γίνει ο ανάδοχος του νέου μέλους της οικογένειάς της, γεγονός που ο κ. Γασπαράτος δέχθηκε.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.