ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτός είναι ο άτυχος 32χρονος σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Παρασκευής ο 32χρονος Απόλλωνας Ψαρουδάκης, ο νέος που καταπλακώθηκε από χιονοστοιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νέος,ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν μόνιμος κάτοικος Λουξεμβούργου και είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα για την περίοδο των γιορτών έκανε snowboard με τους φίλους του εκτός πίστας παρά το γεγονός ότι το χιονοδρομικό κέντρο ήταν κλειστό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το χιονοδρομικό κέντρο, λόγω συντήρησης και κακοκαιρίας ήταν κλειστό και έτσι ο 32χρονος και τα άλλα πέντε άτομα της παρέας του αποφάσισαν να ανέβουν μόνοι τους σε μια κορυφή για να κάνουν snowboard. Όμως τα ακραίακαιρικά φαινόμενα τους πρόλαβαν λίγο πριν φτάσουν στην κορυφή. Εξαιτίας της κακοκαιρίας αποκολλήθηκε ένα κομμάτι χιονιού και δημιουργήθηκε χιονοστιβάδα, η οποία παρέσυρε δύο από τα έξι παιδιά.  

Η δύναμη της χιονοστιβάδας ήταν μεγάλη κι έτσι ο 32χρονος χτύπησε πάνω σε ένα δέντρο κι έχασε τις αισθήσεις σε αντίθεση με τον φίλο του που δεν ευτυχώς δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό. 

Οι άντρες του χιονοδρομικού κέντρου αντιλαμβανόμενοι τη χιονοστιβάδα ανέβηκαν να δουν εάν όλα είναι καλά στις εγκαταστάσεις του κέντρου και έκπληκτοι είδαν την παρέα των νεαρών να βρίσκεται στο σημείο με έναν τραυματισμένο ανάμεσά τους.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και οδήγησαν τον νεαρό άντρα χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Γρεβενών. Επί περίπου δύο ώρες γίνονταν προσπάθειες ανάνηψης αλλάπαρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.