ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτοί είναι οι τέσσερις άνδρες που βίαζαν και εξέδιδαν τη 14χρονη στη Λάρισα

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία των τεσσάρων ανδρών που βίαζαν και εξέδιδαν 14χρονη στη Λάρισα. Ο ίδιος ο νονός της άτυχης 14χρονης οργάνωσε μια πραγματική κόλαση για το κοριτσάκι. Τώρα η αστυνομία αναζητά και έναν Ρομά.

Έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τεσσάρων ατόμων, που συνελήφθησαν στη Λάρισα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, για υπόθεση μαστροπείας, παράνομης παρακράτησης, βιασμού και αρπαγής ανηλίκου.

 Πρόκειται για τους:

α) Ιωάννη ΓΙΟΛΔΑΣΗ του Βασιλείου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού από κοινού και κατά μόνας, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου.

β) Κωνσταντίνο ΚΑΨΑΛΗ του Ευαγγέλου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου.

γ) Αχιλλέα ΤΣΑΚΙΡΗ του Νικολάου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.

δ) Aliu (ον) KRENAR (επ) του Rrapo, γεν. την 15-9-1981 στην Αλβανία, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Αντιμέτωποι με αυτή την φρικτή ιστορία ήρθαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας, ύστερα από πληροφορία που περιήλθε στην κατοχή τους, σύμφωνα με την οποία, ένας 55χρονος είχε φυλακισμένη στο διαμέρισμα ιδιοκτησίας του, ένα 14χρονο κοριτσάκι, το οποίο το εξέδιδε και το βίαζε μαζί με άλλους, συνεχώς τις τελευταίες 15 ημέρες.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο και εντόπισαν το άτυχο κοριτσάκι σε αθλία κατάσταση και προχώρησαν αρχικά στη σύλληψη του 55χρονου μαστροπού και…νονού της όπως αποδείχτηκε αργότερα. Η ιστορία του 14χρονου κοριτσιού είναι άκρως θλιβερή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές είχαν πάρει την κηδεμονία του παιδιού απο την μητέρα του που ζούσε στην Θεσσαλονίκη και είχε απασχολήσει για υποθέσεις κλοπών και την είχαν στείλει σε ένα ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στα Γιαννιτσά.

Τον Φεβρουάριο, το κοριτσάκι το έσκασε από το ίδρυμα και μόνη της πήγε στην Λάρισα, όπου ήταν ο τόπος καταγωγής της μητέρας της, ενδεχομένως για να αναζητήσει τυχόν συγγενείς ή άλλη φιλόξενη στέγη… την οποία νόμιζε ότι βρήκε στο σπίτι του ίδιου της του νονού.

Από τις 15 Αυγούστου ο 55χρονος σατανικός άντρας, με χρήση απειλών και βίας, συνεχώς βίαζε σύμφωνα με τα όσα είπε το παιδί και την εξέδιδε έναντι αμοιβής και σε άλλα τέσσερα άτομα, τρεις επίσης Έλληνες και έναν Αλβανό, που επίσης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, των οποίων τα στοιχεία και δημοσιοποιούνται.

Για την υπόθεση αναζητείται ακόμη ένας Ρομά για βιασμό και συνελήφθη μαζί με τους άλλους ένας 56χρονος, κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και αρπαγή ανηλίκου. Οι πρώτοι συλληφθέντες έχουν ήδη προφυλακιστεί.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.