ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτό θα πει τύχη βουνό: Εκτοξεύτηκε από το πίσω τζάμι ΙΧ αλλά δεν τραυματίστηκε σοβαρά

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης – Κανείς από τους τρεις επιβαίνοντες στο ΙΧ δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς

Τύχη βουνό είχε ο ένας από τους δύο επιβάτες που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου στην Κίνα όταν το μαύρου χρώματος ΙΧ έπεσε με δύναμη στις προστατευτικές μπαριέρες όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχό του.

Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε το ΙΧ φαίνεται το όχημα να κινείται εκτός ελέγχου με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουσή του στις προστατευτικές μπαριέρες.

Μετά τη σύγκρουση το μαύρου χρώματος ΙΧ κάνει μια στροφή γύρω από τον άξονά του και ξαφνικά ο ένας από τους δύο επιβάτες που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα εκτοξεύτηκε από το πίσω τζάμι και ως εκ θαύματος περνά κάτω από την προστατευτική μπαριέρα χωρίς να χτυπήσει το κεφάλι του αν και υπέστη αρκετά κατάγματα.

Το ίδιο τυχερή αποδείχθηκε και η άλλη επιβάτης που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα καθώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ ούτε ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου εξακολουθούν να παραμένουν υπό νοσηλεία.

 

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.