ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτό θα πει μποτιλιάρισμα! [Photos]

Την επόμενη φορά που θα γκρινιάξουμε για την αυξημένη κίνηση στους δρόμους την ώρα που πηγαίνουμε ή γυρίζουμε από τη δουλειά, ας θυμηθούμε αυτή τη φωτογραφία από την Ινδία.

Είναι από το Νέο Δελχί και τον αυτοκινητόδρομο NH-8, ο οποίος αποτελεί γνωστό προβληματικό σημείο στην κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη.

Τα πράγματα επιδεινώνονται από τα «πειράματα» που κάνει η τοπική κυβέρνηση επιχειρώντας να εξομαλύνει την κατάσταση- προφανώς χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τους Times of India, οι οδηγοί που περνούν από το σημείο αυτό περίμεναν για περίπου πέντε χρόνια να απομακρυνθεί σταθμός διοδίων που ήταν εκτός λειτουργίας, ελπίζοντας αυτό να αποσυμφορήσει τον αυτοκινητόδρομο. Πράγματι η καθυστέρηση στις λωρίδες των διοδίων εκμηδενίστηκε αλλά κανείς δεν είχε προβλέψει πως πλέον όλα τα αυτοκίνητα θα πήγαιναν με μεγάλη ταχύτητα στο σημείο μετά τα διόδια όπου δεν είχε γίνει πρόβλεψη για τη διευθέτησή τους.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στα social media ο Anil Sood, ιδρυτής της οργάνωσης «Society for Protection of Culture, Heritage, Environment, Traditions and Promotion of National Awareness», ο οποίος κάνει τη δική του εκστρατεία για να αναδείξει τα προβλήματα των δημοσίων μεταφορών και των μετακινήσεων στην Ινδία και το πώς τα γιγαντώνουν η διαφθορά και ν ανεπάρκεια των αρμοδίων.

ΙΝΔΙΑ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑindia02

newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.