ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτό θα πει… άρρωστος με την ομάδα!

Τι έκανε ο άνθρωπος! Ένας «άρρωστος» οπαδός της Γιουβέντους έκανε… ακριβώς αυτόν, προκειμένου να εισαχθεί στο γειτονικό του γηπέδου της Κροτόνε νοσοκομείο, για να δει το -sold out- ματς από εκεί!

Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ένας τιτάνας οπαδός της Γιουβέντους!

Αφού δεν πρόλαβε να πάρει εισιτήριο για το -sold out, τελικά- ματς της Τετάρτης στο Κροτόνε, έκανε το εξής μυθικό: Εισήχθη στο γειτονικό του γηπέδου νοσοκομείο, προκειμένου να παρακολουθήσει από εκεί το παιχνίδι… Από κάποιο παράθυρο!

Τι κάνουν, δηλαδή, οι Έλληνες φίλαθλοι στα γήπεδα της επαρχίας από τα… μπαλκόνια; Ε, κάτι τέτοιο, αλλά πολύ καλύτερο!

Η εν λόγω τυπάρα, λοιπόν, προσποιήθηκε τον άρρωστο, ώστε να μπει στο «Σαν Τζιόβανι ντι Ντίο», που είναι ακριβώς δίπλα στο «Έτζιο Σίντα» της Κροτόνε.

Για κακή του τύχη, όμως, το προσωπικό του νοσοκομείου κατάλαβε πως δεν έχει απολύτως τίποτα και τον έδιωξε, απαγορεύοντας, δε, για όλη την Τετάρτη (8/10), την παρουσία επισκεπτών!

Πιθανότατα, στο νοσοκομείο δεν έχουν ξεχάσει ότι, πριν δέκα χρόνια, όταν οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί για τη Serie B, φίλοι της Γιουβέντους είχαν κάνει το ίδιο, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση!

Σκεφτείτε τώρα το εξής: Άντε και τους κορόιδευε και έμπαινε στο γήπεδο… Φαντάζεστε να του έδιναν δωμάτιο που «βλέπει» στην άλλη πλευρά και όχι στον αγωνιστικό χώρο;

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.