ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτό είναι το χωράφι στο οποίο οι αρχές πιστεύουν ότι είναι θαμμένος ο μικρός Μπεν (pic)

Για 25 χρόνια οι αρμόδιες αρχές της Βρετανίας ψάχνουν τον Μπεν Νίνταμ που είχε εξαφανιστεί στην Κω.

Το τελευταίο σενάριο θέλει το παιδί να είχε χάσει τη ζωή του το 1991 σε δυστύχημα με εκσκαφέα. Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ θα εξετάσει και αυτό το ενδεχόμενο και γι αυτό το λόγο την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι έρευνες στην Κω.  

Αρχικά θα εξεταστεί για περίπου 10-12 ημέρες ένα οικόπεδο με ελιές κοντά στο αγροτόσπιτο στο οποίο έμενε η οικογένεια Νίνταμ οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του μικρού Μπεν.

Στη συνέχεια, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ, άντρες της οποίας θα βρεθούν στο νησί των Δωδεκανήσων, ενδέχεται να ακολουθήσει εκσκαφή σε δεύτερο σημείο.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της επιχείρησης «υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν σε αρκετές περιπτώσεις οστά στο χώμα, καθώς ο χώρος αυτός αποτελούσε στο παρελθόν αγροτική γη. Εάν εξευρεθούν ασυνήθιστα στοιχεία, τότε θα σταλούν στο εργαστήριο για ιατροδικαστική ανάλυση».

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί έχουν προετοιμάσει τη μητέρα του Μπεν για το χειρότερο σενάριο, αυτό δηλαδή που θέλει το μικρό αγόρι να έχει χάσει τη ζωή του.

Το χωράφι στο οποίο οι Αρχές πιστεύουν ότι θάφτηκε ζωντανός ο Μπεν: 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.