ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Πάνου Βλάχου στην Αμερική!

Η καριέρα του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μπορεί να άφησε τη «Μουρμούρα», όμως όπως φαίνεται μόνο σε κακό δεν του βγήκε. 

Στην Αμερική κυνηγούν το όνειρό τους ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σημειώνοντας ανοδική πορεία. Ο ηθοποιός αυτή τη περίοδο μάλιστα έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά καθώς ετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlytheater, ο ηθοποιός και η νεαρή ταλαντούχα σκηνοθέτις από τη Θεσσαλονίκη Λητώ Τριανταφυλλίδου αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν μια σούπερ παράσταση. Έτσι πρόκειται να ανεβάσουν το «Mistero buffo» του Ντάριο Φο, στο BalconyTheater, της West-Park Presbyterian Church, δείχνοντας αποφασισμένοι να κάνουν τους πάντες να μιλούν γι΄αυτούς. Πρόκειται για μια παράσταση η οποία προτείνει μια πολιτική ανάγνωση σε ιστορίες της Βίβλου από τη σκοπιά ενός γελωτοποιού, ενώ και μόνο το γεγονός  πως ο Βλάχος θα παίξει σε ένα από τα καλύτερα θέατρα της περιοχής θεωρείται επιτυχία.

Μπορεί πολλοί να αμφισβήτησαν την απόφαση του να φύγει για Αμερική, όμως φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως διαγράφει σημαντικά βήματα εκεί.  Άλλωστε όπως λέει και ο λαός ο τολμών… νικά. Επόμενος σταθμός το Hollywood.

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.