ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτό είναι σίγουρα το πιο ερωτικό τηλέφωνο!

Μερικά από τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή έρχονται όταν ένα λαμπρό μυαλό σκέφτεται να ενώσει δύο διαφορετικές ιδιότητες. Αλάθητο! Όπως στην περίπτωση των μπράουνις με παγωτό βανίλια, το κουπί με την σανίδα του σερφ ή το πρωινό με το μεσημεριανό. Ξέρετε ποιο είναι το τελευταίο αριστούργημα ενός τέτοιου συνδυασμού; Το Izivibe. Που είναι ταυτόχρονα κινητό τηλέφωνο και δονητής!

Το Ιzivibe είναι μία πρωτοποριακή συσκευή που πηγαίνει πιο μακριά από την δόνηση που μεταφέρει …ξέρετε που! Η εμπειρία περιλαμβάνει ένα application μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τα διαφορετικά επίπεδα δονήσεων. Κάποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνος του ή μαζί με άλλο άτομο ακόμη κι αν αυτό βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου! Το skype άλλωστε δεν είναι η μόνη εφεύρεση που μπορεί να διευκολύνει την επικοινωνία από απόσταση!

Το τηλέφωνο-δονητής Izivibe δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην αγορά αλλά εκτιμάται ότι αυτό θα γίνει τον Ιούνιο. Ένας ακόμη λόγος για κάποιους να περιμένουν να έρθει το καλοκαίρι γρηγορότερα…

www.koolnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.