ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτή θα ήταν η αντικαταστάτρια της Κορομηλά στον «Πρωινό Καφέ», αλλά είπε όχι…

Συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Αρκά και στην εκπομπή «Καλημερούδια» έδωσε η δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως όταν έφυγε η Ρούλα Κορομηλά από τον «Πρωινό Καφέ» ήθελαν εκείνη να αναλάβει την παρουσιάση της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής. Ωστόσο εκείνη είχε άλλα όνειρα…

«Όταν ήμουν στην ΕΡΤ είχε γίνει μια πρόταση από τον κύριο Μίνω τον οποίο αγαπώ πάρα πολύ πάντα, για να πάω στον ΑΝΤ1 να κάνω τον «Πρωινό Καφέ» μετά την Ρούλα Κορομηλά. Ο Στέλιος Αντωνιάδης ελεγε ότι πρέπει η Ράγιου να κάνει τον Πρωινό Καφέ γιατί το έχει, είναι ξανθιά κλπ και του λέει η Χριστίνα «Η Ράγιου αποκλείεται να κάνει τον Πρωινό Καφέ, είναι κολλημένη θέλει να κάνει δημοσιογραφική εκπομπή, ενημερωτική, κοινωνική. Ξεχάστε το! Και δεν ήθελα. Ο Αντωνιάδης είχε πει το κορυφαίο, ότι μετά την Ρούλα μόνο η Ράγιου μπορεί να γεμίσει στάδια να κάνουμε πρωινή εκπομπή. Μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν κολακευτικό. Η Ελένη έκανε τον «Καφέ» τελικά και όλα πήγαν όπως έπρεπε να πάνε.»

Η Νατάσα Ράγιου αναφέρθηκε επίσης και στα χρήματα που έπαιρνε την χρυσή εποχή της τηλεόρασης:

«Ναι βέβαια έβγαλα λεφτά από την τηλεόραση. Πληρωνόμασταν πάρα πολύ καλά. Ντρεπόμουν να πάω να πληρωθώ. Ηλιθιωδώς τα επένδυσα όπως όλοι. Να κάνουμε ένα μεγάλο σπίτι. Και τι να το κάνεις το σπίτι που δεν μπορείς να το συντηρήσεις τώρα με την κρίση. Θα το φας. Δεν μου έχουν μείνει λεφτά ούτε από την πολιτική.»

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.