ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτή είναι η Μις Κόσμος 2016

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν τα 66η εκδήλωση για την ανάδειξη της “Mις Κόσμος”. Στον διαγωνισμός έλαβαν μέρος 117 διαγωνιζόμενες από όλο τον κόσμο, με στόχο την απόκτηση του πολυπόθητου στέμματος. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που οι Ηνωμένες Πολιτείες φιλοξένησε το θέαμα. Mireia Lalaguna της Ισπανίας στεφθεί διάδοχος της Stephanie Del Valle του Πουέρτο Ρίκο στο τέλος της εκδήλωσης.

 Έλαμψε με την ομορφιά και κέρδισε με την προσωπικότητά της. Η Stephanie Del Valleαπό το Πουέρτο Ρίκο στέφθηκε «Μις Κόσμος 2016» , κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο στην 66η διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε φέτος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Απαστράπτουσα μέσα σε μια παραμυθένια τουαλέτα σε ροζ-παλ αποχρώσεις, με κεντημένη κρύσταλλα δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Το πανέμορφο κορίτσι «έβαλε κάτω» 116 ανταγωνίστριες.

miss-world-a640 miss-world-d640

«Είναι τιμή μου και συνάμα τεράστια ευθύνη αυτός ο τίτλος», δήλωσε η καλλονή μετά τη στέψη της. Η Stephanie αγκάλιασε όλες τις κοπέλες που πέρασε μαζί τους μεγάλο χρονικό διάστημα από τις προετοιμασίες.

 Η καστανή καλλονή μιλά Ισπανικά, Γαλλικά και Αγγλικά και έχει βλέψεις να εισχωρήσει στον κόσμο των media. Η 19χρονη είναι η δεύτερη εστεμμένη από το Πουέρτο Ρίκο, από το 1975. Η πρώτη επιλαχούσα είναι η Yaritza Miguelina Reyes Ramirez της Δομινικανής Δημοκρατίας.

miss-world-b640 miss-world-c640
miss-world-f640
miss-world-e640

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.