ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτή είναι η Μις Κόσμος 2015 (φωτό και βίντεο)

Ένα 23χρονο μοντέλο από την Μπαρτσελόνα, Η Mireia Lalaguna Royo, είναι η Μις Κόσμος για το 2015, καθώς αναδείχθηκε η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη, στον διαγωνισμό ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε μοντέλο από την Ρωσία, ενώ η τρίτη θέση του διαγωνισμού ομορφιάς ανήκει σε ένα μοντέλο από την Ινδονησία.

Η Ισπανίδα καλλονή, αφού στέφθηκε νικήτρια του διαγωνισμού έδωσε έναν εντυπωσιακό λόγο στέλνοντας το μήνυμα ότι σημασία έχει η εσωτερική ομορφιά, περισσότερο από το όμορφο πρόσωπο και τα καλλίγραμμα πόδια:

To ότι είμαι όμορφη εξωτερικά δεν σημαίνει ότι δεν είμαι το ίδιο όμορφη και εσωτερικά.

Δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια του Instagram, στο οποίο διατηρεί έναν ενεργό προσωπικό λογαριασμό. Η κοπέλα εκτός από πανέμορφη είναι και μορφωμένη, δεδομένου ότι διαθέτει πτυχίο Φαρμακευτικής και σκοπεύει να προχωρήσει τις σπουδές της, κάνοντας μεταπτυχιακό στην Διατροφολογία.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού η 23χρονη δήλωσε:

Θεωρώ ότι πρέπει να είμαι η επόμενη Μις Κόσμος, γιατί πιστεύω πολύ στις δυναμικές γυναίκες και θεωρώ ότι έχω κάτι που πηγάζει από την καρδιά μου και το οποίο με ωθεί στο να βάζω πάντα τα δυνατά μου προκειμένου να γίνομαι καλύτερη.

 

newpost.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.